Unipetrol po roce opět na veletrhu FAKUMA

18.10.2012 10:23

Stejně jako v loňském roce bude i letos Unipetrol prezentovat své výrobky na mezinárodním veletrhu pro zpracování plastů FAKUMA v německém Friedrichshafenu.

Unipetrol po roce opět na veletrhu FAKUMA
Foto: red
Popisek: Unipetrol

Kromě různých typů plastů LITEN a MOSTEN obchodníci představí také výrobky dceřiné společnosti Polymer Institute Brno, ale i dalších firem ze skupiny PKN Orlen. Veletrhu Fakuma, který je nejvýznamnější evropskou komerční událostí plastikářského průmyslu, se letos účastní 1 700 vystavovatelů z 35 zemí.

„Většinu vystavovatelů Fakumy tvoří firmy z německy hovořících zemí a právě tento region je jedním z hlavních odbytišť zálužských plastů. V loňském roce veletrh navštívilo 44 000 návštěvníků, přičemž 30 000 z nich bylo právě z Německa,“ uvedl Tomáš Ohanka, prokurista Unipetrolu Deutschland . „Naše výrobky jsou na německém trhu velmi dobře známy, s místními odběrateli plastů spolupracujeme různými formami již 35 let,“ dodal Tomáš Ohanka.

Výstavní stánek je prezentací společností Unipetrol RPA a Unipetrol Deutschland. Kromě nabídky široké škály produktů ze sortimentu vysokohustotního polyetylénu LITEN a  polypropylénu MOSTEN, bude Unipetrol prezentovat i celou řadu dalších petrochemických, rafinérských a agrochemických produktů. Ty pochází nejen z výrobních kapacit Chemparku Záluží, ale i dalších výrobních závodů skupiny PKN Orlen či jiných chemických producentů z České a Slovenské republiky. Na stánku bude prezentovat svou činnost i Česko-německá obchodní a průmyslová komora, které je Unipetrol RPA členem.

Mezinárodní veletrh pro zpracování plastů FAKUMA patří mezi nejdůležitější akce plastikářského oboru. Prezentuje komplexní nabídku v oblasti techniky vstřikování plastů, nabízí přehled nejnovějších trendů v oblasti přístrojů a zařízení pro zpracování plastů, výrobků z plastu, nářadí, forem, surovin pro zpracování plastů či recyklace.

Společnost Unipetrol Deutschland je stabilním hráčem s letitými zkušenostmi na německém trhu. Původně fungovala jako prodejní kancelář sítě Chemapol, a. s. Praha, jmenovitě Deutsche Chemapol GmbH, s prodejními místy v Berlíně a ve Frankfurtu nad Mohanem. V roce 2001 byla společnost převzata skupinou Unipetrol a od roku 2002 nese název Unipetrol Deutschland GmbH. Na konci roku 2010 byl Unipetrol Deutschland zařazen do struktury Unipetrolu RPA.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…