Komerční banka se stala Nejžádanějším zaměstnavatelem uplynulého desetiletí

23.10.2012 8:03

V rámci letošního ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 získala Komerční banka prestižní titul NEJŽÁDANĚJŠÍ ZAMĚSTNAVATEL DESETILETÍ (The Most Desired Company 2002 – 2012). Zvláštní cenu jubilejního desátého ročníku získala Komerční banka za dlouhodobé úspěchy v kategorii, která hodnotí nejobdivovanější a nejžádanější zaměstnavatele očima českých studentů.

Komerční banka se stala Nejžádanějším zaměstnavatelem uplynulého desetiletí
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Jedním z hlavních důvodů pro zájem mladých studentů o práci v Komerční bance je úspěch banky na českém trhu, příslušnost k mezinárodní skupině Société Générale a propracovaný systém pro řízení lidských zdrojů a rozvoj talentovaných zaměstnanců.

„V Komerční bance mají studenti a absolventi možnost učit se od špičkových bankovních profesionálů a dále se zdokonalovat v oborech, které je zajímají. Zároveň od nich očekáváme, že budou jedním z přirozených zdrojů inovací. Sázíme na silnou týmovou spolupráci, která je nedílnou  součástí naší podnikové kultury a  je důležitým faktorem našeho úspěchu,“ uvedl k vítězství David Formánek, výkonný ředitel pro lidské zdroje Komerční banky.

K úspěchu Komerční banky přispěly také dlouhodobé aktivity v oblasti vztahů se studenty a absolventy.

„Komerční banka intenzivně spolupracuje s vysokými školami, univerzitami a studentskými organizacemi. Aktivně pořádáme workshopy a přednášky, účastníme se veletrhů pracovních příležitostí, poskytujeme odborné poradenství týkající se možnosti uplatnění v oboru bankovnictví. Při hledání zaměstnání v oboru bankovnictví jsme absolventům skutečnými partnery,“ dodává David Formánek.

Úspěch v desátém ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku následuje významná ocenění, která získala Komerční banka v uplynulých dvanácti měsících: absolutní vítězství v prestižním hodnocení Fincentrum Banka roku 2011 nebo zisk titulu Nejlepší banka 2012 v soutěži Hospodářských novin.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…