Česká spořitelna představila svůj program rovných příležitostí „Diversitas“

23.10.2012 13:00

Česká spořitelna ve čtvrtek 18. října představila svůj program rovných příležitostí „Diversitas“ na mezinárodní konferenci s názvem Harmonizace práce a péče: Nové perspektivy.

Česká spořitelna představila svůj program rovných příležitostí „Diversitas“
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Akci již od roku 2004 organizuje obecně prospěšná společnost Gender Studies. Součástí programu bylo vyhlášení vítěze soutěže Firma roku: Rovné příležitosti. Hlavním vítězem soutěže byl letos vyhlášen T-Mobile. Cenu symbolicky předávala Vera Budway z České spořitelny. V kategorii malých a středních firem zvítězila pražírna mamacoffee. Zvláštní cena LGBT putuje do GE Money Bank.

Cílem soutěže je motivovat firmy, aby začaly vnímat rovné příležitosti mužů a žen jako důležitý princip pro rozvoj společnosti i zaměstnanců a aby tento princip začaly uplatňovat při vnitřním řízení. Společnost Gender Studies ocenění uděluje již od roku 2004.

Stěžejním tématem letošní konference bylo sladění práce a rodiny z perspektivy pohlaví a věku. Vera Budway, manažerka projektu „Diversitas“ z České spořitelny, na konferenci představila přístup banky k rovným příležitostem v prezentaci s názvem „Diverzita jako konkurenční výhoda v byznysu.“ Budway zdůraznila, že „Vstřícný a flexibilní přístup k zaměstnancům se specifickými potřebami firmu odmění nejen vylepšením jejího image, ale také získáním jedinečného, pestrého a inovativního kolektivu a firemní kultury založené na pevných hodnotách.“

Jako vítěz minulého ročníku se Česká spořitelna letos nemohla do soutěže přihlásit. Zástupci banky se však konference účastnili jako odborníci. Banka navíc organizátorům poskytla vlastní prostory k pořádání akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…