Nabídku podnikatelských úvěrů Raiffeisenbank rozšiřuje podnikatelská půjčka

24.10.2012 13:09

Raiffeisenbank spouští nabídku nové Podnikatelské účelové půjčky. Nový úvěr se zvýhodněnou úrokovou sazbou je určený na koupi nemovitosti či strojů a zařízení.

Nabídku podnikatelských úvěrů Raiffeisenbank rozšiřuje podnikatelská půjčka
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

Nabídku podnikatelských úvěrů Raiffeisenbank rozšiřuje Podnikatelská účelová půjčka, která živnostníkům nabízí výhodnější podmínky financování. „Podnikatelé a živnostníci tímto úvěrem získají nižší úrokové sazby, zároveň lze žádat o vyšší částku,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Aleš Tikal. „Až 20 % schváleného objemu přitom bude možné čerpat bez doložení účelu,“ dodal.

Podnikatelskou účelovou půjčku lze použít na financování nemovitosti pro účely podnikání, na pořízení strojů a zařízení či na refinancování účelového úvěru. Půjčku na nemovitost lze získat až do výše 7,5 milionu korun s maximální dobou splatnosti 15 let, úvěr na stroje a zařízení banka poskytne do výše 5 milionů korun s maximální splatností 7 let. Úrokové sazby účelových podnikatelských úvěrů začínají na 5,5 procenta.

Podnikatelská účelová půjčka rozšiřuje nabídku podnikatelských úvěrů Raiffeisenbank. Doposud mohli podnikatelé a živnostníci čerpat především neúčelové úvěry – Podnikatelský kontokorent a Podnikatelskou rychlou půjčku. Oba tyto úvěry banka poskytuje do 5 milionů korun s maximální splatností 15 let.

Klient přitom nežádá o konkrétní produkt, ale o částku - banka mu připraví různé varianty (jeden či druhý produkt či jejich kombinace) a klient si sám vybírá pro něj nejvhodnější variantu.

Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…