TOPGAL na podzim boduje

29.10.2012 12:12

Český výrobce batohů, tašek a dalších doplňků zažívá letos na podzim hvězdnou sezónu. Již počtvrté za sebou se mu podařilo zvítězit v anketě ShopRoku, která vychází přímo z hodnocení zákazníků prostřednictvím nákupního rádce www.heureka.cz.

TOPGAL na podzim boduje
Foto: Original Communications
Popisek: Trofeje z ankety ShopRoku

Kromě toho byla výborně hodnocena i reklama této značky. Její televizní spot dosáhl v hodnocení ekonomického magazínu Strategie na dělenou čtvrtou a pátou příčku. V konkurenci značek typu T-Mobile, Air Bank nebo IKEA je to výrazný úspěch.

Anketa ShopRoku oceňuje nejlepší a nejoblíbenější internetové obchody. Soutěž pořádá společnost Miton Media a.s., která provozuje nákupního rádce Heureka.cz. Letos na podzim byly tyto ceny uděleny již popáté. V ceně kvality sekce Móda a oblečení, o jejímž udělení rozhodují pouze reální zákazníci zapojených internetových obchodů, dokázal již počtvrté v řadě zvítězit obchod www.topgal.cz.

„Hlavním cílem našeho podnikání jsou spokojení zákazníci. Opětovné vítězství v anketě nás tedy opravdu těší, protože potvrzuje fakt, že klienti naši snahu oceňují“, komentuje Ing. Libor Chaloupka, marketingový ředitel. „Úspěch má pro nás skutečnou hodnotu. Nesmíme ani zapomenout zmínit fakt, že ostatní zúčastněné e-shopy nejsou na rozdíl od nás výrobci, ale pouze distributory zboží ostatních značek“, dodává.

Značka TOPGAL zaujala v nedávné době také svojí reklamou. V hodnocení reklamy publikovaném v aktuálním vydání renomovaného měsíčníku Strategie, získal totiž televizní spot této značky skvělou dělenou čtvrtou až pátou příčku. „Spot vznikl in-house ve spolupráci s Janem Voglem z olomouckého multimediálního studia CODE01. Jsme na něj hrdí a těší nás, že jsme dokázali obstát v konkurenci známých značek takového kalibru“, dodává Ing. Chaloupka.

TOPGAL

Firma TOPGAL a. s. vznikla v září roku 1993 jako výrobce kožené galanterie. O dva roky později se začala specializovat na výrobu školních batohů a doplňků pod stejnojmennou značkou. Firma se úspěšně prosazuje na trhu v České republice především díky širokému sortimentu nabízeného zboží a snaze o vlastní a zajímavý design. Její zákazníci oceňují především kvalitu služeb a rychlost dodávek objednaného zboží. Společnost TOPGAL působí také na zahraničních trzích. V několika evropských zemích má zřízeny dceřiné společnosti (Topgal Slovensko, Topgal Polsko a Topgal Maďarsko).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…