PayPal a MoneyGram novým partnerstvím spojují online a reálný svět

09.11.2012 8:44

PayPal a MoneyGram, přední světová společnost zabývající se nebankovním převodem peněz a působící ve více než 196 zemích světa, spojily síly, aby svým zákazníkům poskytly více služeb při operacích s penězi přes PayPal digitální peněženku.

PayPal a MoneyGram novým partnerstvím spojují online a reálný svět
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

 Všech 117 miliónů uživatelů PayPal s aktivními účty bude nyní moci ukládat a vybírat peníze ze svých PayPal účtů také ve všech pobočkách MoneyGramu.

Tato spolupráce, která spojila světovou jedničku v online platebních službách se světovou dvojkou v oblasti globálního transferu peněz, poskytuje zákazníkům rychlý, pohodlný a bezpečný způsob jak získat prostředky z jejich PayPal účtů a vložit na ně peníze prostřednictvím poboček MoneyGram (více než 284 000 poboček v 196 zemích). 

“Díky svému celosvětovému dosahu a prvotřídním službám v oblasti převodu peněz je pro nás MoneyGram ideálním partnerem pro inovaci a rozšíření služeb zákazníkům,” řekl viceprezident PayPalu pro strategii a obchod Mark Lavelle.

“Díky této nové iniciativě bude moct PayPal digitální peněženku využít více zákazníků a nakupovat na portálech jako eBay a u mnoha miliónů obchodníků, kteří přijímají platby přes PayPal,” dodal.

Nová služba, vytvořená tímto partnerstvím, je prvním globálním řešením pro zákazníky, kteří nemají nebo nepoužívají bankovní účet či kreditní kartu k vytvoření svého PayPal účtu a dává jim možnost vstoupit do světa e-commerce. Zákazníkům PayPalu navíc poskytne spolupráce s MoneyGramem poprvé možnost vkládat kdekoliv na světě peníze na svůj PayPal účet, stejně tak jako z PayPal účtu platit, vybírat či peníze posílat. Pilotní testování těchto služeb bude provedeno na začátku roku 2013 ve Spojených státech amerických, následováno bude zpřístupněním služby v Americe a posléze v celém světě.

Spolupráce s MoneyGramem se poslední z iniciativ PayPalu, které mají umožnit používání digitální peněženky napříč několika platformami a zařízeními, online a offline, aby peněženka zákazníkům poskytla více kontroly, flexibility a funkcionality při zacházení s penězi a pomohla jim získat to, co chtějí skrze lepší, jednodušší finanční služby a produkty.

PayPal

PayPal je rychlejší a bezpečnější způsob jak platit nebo si nechat zaplatit online. Služba umožňuje lidem posílat platby bez toho, že by sdíleli finanční informace, s možností flexibilního placení prostřednictvím svých PayPal účtů, bankovních účtů (na určitých trzích) a kreditních či debetních karet. PayPal je společnost patřící eBay (Nasdaq:EBAY) a s více než 117 milióny aktivních účtů ve více než 190 zemích a 25 měnách na celém světě je důležitým globálním hráčem, umožňujícím rozvoj e-commerce. PayPal má hlavní sídlo v San Jose v Kalifornii a jeho mezinárodní středisko se nachází v Singapuru. Více informací o společnosti najdete na: https://www.paypal.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…