Air Bank začala poskytovat půjčky, které odměňují za včasné splácení

12.11.2012 14:26

Air Bank začala o víkendu poskytovat spotřebitelské půjčky, u kterých odměňuje klienty za včasné splácení. Úplně každý klient, který splácí včas, se díky odpuštění několika splátek dostane na bonusovou úrokovou sazbu 8,9 procenta. Air Bank si u půjček rovněž neúčtuje žádné poplatky.

Air Bank začala poskytovat půjčky, které odměňují za včasné splácení
Foto: Air Bank
Popisek: Air Bank

„Naše nová půjčka umožňuje úplně všem klientům dosáhnout na nejlepší úrokovou sazbu, na kterou se u konkurenčních bank dostane jen zlomek žadatelů. Jedinou podmínkou je včasné splácení, což je ale základní předpoklad i u všech ostatních bank,“ říká Erich Čomor, generální ředitel společnosti Air Bank.

Například klientovi, který si půjčí 80 tisíc korun na 6 let, odpustí Air Bank při včasném splácení třeba 13 splátek. Klient v takovém případě ušetří na splátkách přes 20 tisíc korun. Současně se díky tomu bez ohledu na svůj věk či výši příjmu dostane na úrokovou sazbu 8,9 procenta a RPSN 9,28 procenta.

Rozdíl mezi úrokem a RPSN je přitom dán jen rozdílnou metodikou výpočtu obou ukazatelů. Air Bank si u svých půjček neúčtuje žádné poplatky za poskytnutí, vedení ani předčasné splacení úvěru. Stejně tak k půjčkám nevyžaduje zpoplatněný běžný účet.

Klienti si mohou půjčku sjednat online přes web www.airbank.cz, poštou, kurýrem nebo na některé ze současných 18 poboček. Do 30 dnů může klient půjčku bez sankcí či poplatků vrátit. Klienti, kteří jsou s Air Bank delší dobu, zjistí garantovanou výši půjčky okamžitě ve svém internetovém bankovnictví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihočeský kraj hledá architektonickou podobu důlního díla Orty

22:08 Jihočeský kraj hledá architektonickou podobu důlního díla Orty

Mimořádný zážitek z návštěvy ojedinělé přírodní a technické památky chce do budoucna připravit zájem…