Nejúspěšnější právnickou firmou roku je kancelář Weil, Gotshal & Manges

13.11.2012 11:54

Nejvíce ocenění v soutěži Právnická firma roku 2012, kterou každoročně pořádá společnost EPRAVO.CZ, obdržela advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges. Získala celkem čtyři z devatenácti ocenění.

Nejúspěšnější právnickou firmou roku je kancelář Weil, Gotshal & Manges
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Pátého ročníku se zúčastnilo nejvíce advokátních kanceláří působících na území České republiky za celou historii soutěže. „Většina kanceláří dokázala obhájit svá loňská nebo předloňská vítězství, což svědčí o jejich vysoké úrovni a stabilně vynikajících výsledcích práce,“ říká předseda představenstva pořadatelské společnosti Miroslav Chochola.

Na sestavení žebříčku se podílela jednak nezávislá skupina hodnotitelů z řad firem a institucí čítající 250 respondentů, tak společnost EPRAVO.cz jako nezávislý subjekt dlouhodobě monitorující činnost právníků v České republice.

Nejúspěšnější kanceláří co do počtu ocenění se stala advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges, zvítězila v kategoriích Právnická firma roku 2012 pro mezinárodní kancelář, Právnická firma roku 2012 za nejlepší klientské služby, Fúze a akvizice a Řešení sporů a arbitráží.

„Toto prestižní ocenění je pro nás velmi významné už jen proto, že se nám jej podařilo získat podruhé po sobě. Jako tomu bylo i posledně, chápeme toto ocenění jako výsledek naší tvrdé práce, se kterou jsme uspěli i ve zvyšující se konkurenci,“ říká Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře Weil, Gotshal & Manges.

Ocenění Právnická firma roku 2012 pro domácí kancelář si odnesla kancelář Kocián Šolc Balaštík.

Právnická firma roku v pěti bodech:

  • Čtrnáct předních advokátních kanceláří si odneslo devatenáct ocenění, z nich bylo patnáct oborových
  • Hlavními kategoriemi byly Právnická firma roku 2012 pro mezinárodní kancelář (vítěz: Weil, Gotshal & Manges) a Právnická firma roku 2012 pro domácí kancelář (vítěz: Kocián Šolc Balaštík)
  • Kromě stálých kategorií se nově objevily Právnická firma roku 2012 za nejlepší klientské služby (vítěz: Weil, Gotshal &Manges) a Právnická firma roku pro regionální kancelář (vítěz: MT Legal)
  • Nejúspěšnější kanceláří co do počtu ocenění se stala advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges (Fúze a akvizice, Řešení sporů a arbitráží, Právnická firma roku 2012n za nejlepší klientské služby, Právnická firma roku 2012 pro mezinárodní kancelář)
  • V každé soutěžní kategorii byly vyhlášeny také velmi doporučované a doporučované kanceláře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rep

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…