EMC: Operační systém OneFS 7.0 je již dostupný

22.11.2012 9:26

Společnost EMC Corporation dnes oznámila dostupnost softwaru OneFS® 7.0, nové generace špičkového operačního systému EMC® Isilon® pro úložiště scale-out NAS.

EMC: Operační systém OneFS 7.0 je již dostupný
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Systém OneFS 7.0 poskytuje portfoliu inovativních úložišť EMC Isilon novou úroveň škálovatelnosti, výkonu, snadné správy a zabezpečení. Nový systém s kódovým označením Mavericks představený na letošním veletrhu EMC World podnikům umožňuje efektivnější správu rychle rostoucích objemů nestrukturovaných dat uložených v souborech, snižuje provozní výdaje a dává zákazníkům prostředky k plnému využití zajímavých příležitostí, jež přináší technologie big data.

Testování systému EMC OneFS 7.0 přineslo v naprosté většině pozitivní postřehy zákazníků i partnerů, kteří vnímali významné výhody při zpracování podnikových úloh. Uživatelé těží z 25% zvýšení propustnosti jediného souborového systému, které výrazně zvyšuje výkon rozsáhlých podnikových aplikací.

Přidané funkce mezipaměti jsou navrženy tak, že o polovinu snižují latenci u aplikací náročných na vstupně/výstupní operace, vyšší zabezpečení usnadňuje dodržování podnikových předpisů. Těsnější integrace s prostředím VMware, která využívá rozhraní API VMware VAAI a VASA, pak úložiště scale-out NAS zjednodušuje a zvyšuje jejich výkon při virtualizaci.

K dalším funkcím zabezpečení patří dodržení požadavků normy SEC 17a-4 na ochranu dat proti zfalšování, správa založená na rolích, jež umožňuje samostatný přístup k úložným a souborovým systémům a pomáhá tak předcházet neoprávněným změnám v souborech, a vytváření bezpečných izolovaných fondů úložišť s ověřovacími zónami.

Systém EMC Isilon OneFS 7.0 je všeobecně dostupný od tohoto týdne.

O společnosti EMC

Společnost EMC Corporation je globálním lídrem, který umožňuje firmám a poskytovatelům služeb transformovat jejich každodenní fungování a poskytovat IT jako službu. Základem této transformace je cloud computing. Prostřednictvím inovativních produktů a služeb společnost EMC urychluje přechod ke cloud computingu, a napomáhá tak IT oddělením ukládat, spravovat, chránit a analyzovat jejich nejcennější aktiva – informace – dynamičtějším, důvěryhodnějším a nákladově efektivnějším způsobem.

Společnost EMC Czech Republic je tuzemskou pobočkou americké společnosti EMC Corporation, vedoucí světové firmy v oblasti produktů, služeb a řešení pro ukládání a správu informací. V České republice je EMC zastoupena od roku 1999 a mezi její klienty patří mimo jiné přední české telekomunikační společnosti a finanční instituce. Informace o produktech a službách společnosti EMC naleznete na adrese www.emc.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…