LEO Express jako první nabízí mobilní aplikaci rezervačního systému

26.01.2013 9:40

Rychlejší a snadnější nákup jízdenek do vlakových spojů. Tuto možnost cestujícím přináší zbrusu nová mobilní aplikace rezervačního systému železniční společnosti LEO Express.

LEO Express jako první nabízí mobilní aplikaci rezervačního systému
Foto: LEO Express
Popisek: LEO Express

Aplikace je připravena pro oba největší operační systémy - Android a iOS. Android aplikaci lze již nyní zdarma stáhnout v Google Play, iOS aplikace je ve schvalovacím řízení společnosti Apple a po schválení bude umístěna v App Store.

„Mobilní technologie se těší stále větší oblibě. Aplikaci přinášíme jako první železniční dopravce.  Je logické, že jako moderní inovativní společnost nabízející high tech služby v nových vlacích našim zákazníkům chceme nabídnout co největší pohodlí při nákupu jízdenek. Aplikace cestujícím umožňuje si snadno a rychle, po pár tapnutích, vyhledat prostřednictvím mobilního telefonu nebo tabletu vhodné spojení a objednat si konkrétní místo v našich spojích,“ vysvětluje Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel LEO Express. Zdůrazňuje přitom, že jízdenky není třeba tisknout, LEO Express je uznává i v ryze elektronické podobě a cestující se mohou snadno prokázat jízdenkou, která jim po objednání přijde do mobilu, tabletu nebo notebooku.

Aplikaci pro LEO Express vyvinuli čeští vývojáři ze studia Inmite. "Při vytváření této aplikace jsme se inspirovali u předních zahraničních dopravců a věříme, že cestující zaujme a ušetří jim čas. Na základě zpětné vazby od uživatelů bude aplikace průběžně aktualizovaná," říká Pavel Petřek z Inmite a doplňuje, že aplikace je také propojena s klientským rezervačním systémem LEO Express.

„Díky této mobilní aplikaci uživatelé snadno uvidí výhody naší ´zahrady cen´ a poznají, že naše spoje jsou na trase Praha-Ostrava cenově nejvýhodnější,“ zdůrazňuje Leoš Novotný.  

Systém pohyblivých cen cestujícím umožňuje pořídit si jízdenky LEO Express do spojů mimo špičku velmi výhodně. Díky akčním cenám se tak nyní mohou cestující přepravit mezi Prahou a Ostravou téměř ve všech spojích LEO Expres za 239 Kč, studenti za 179 Kč. Jízdenky do některých ranních a poledních spojů lze pořídit již dokonce za bezkonkurenčních 137 Kč, studenti pak dokonce jen za 102 Kč.

Aplikaci pro Android telefony lze již nyní zdarma stáhnout na  http://bit.ly/lexandroid 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…