Telefónica O2: Neomezené volání kdykoli již za 800 korun měsíčně

27.01.2013 9:20

Tarify O2 Chytrý Neon toho od 1. února nabízejí více a výhodněji.

Telefónica O2: Neomezené volání kdykoli již za 800 korun měsíčně
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

"Součástí tarifů Chytrý NEON L a Chytrý NEON L+ je nově neomezené volání v síti O2. Již za 800 korun měsíčně tedy zákazníci získají neomezené volání a SMS kdykoli v síti O2 a 180 minut volání do ostatních sítí. Velké většině našich zákazníků tarif Chytrý NEON L nabízí vše, co pro volání a SMS potřebují," říká Petr Matějovský, ředitel rezidentního segmentu společnosti Telefónica Czech Republic.

"Pro nejnáročnější uživatele nabízíme tarif Chytrý Neon XXL za 1900 Kč měsíčně s neomezeným voláním do všech sítí v České republice," doplňuje Matějovský. "Tato nabídka tarifů Chytrý NEON vychází vstříc zákazníkům, kteří chtějí využívat všechny možnosti svých telefonů na naší Chytré síti."

Zároveň O2 myslí i na zákazníky, kteří chytrý telefon zatím nemají, a nabízí jim tarif NEON S bez internetu v mobilu. S neomezeným voláním v mobilní a pevné síti O2 o víkendech a svátcích a se 60 volnými minutami pro volání do všech sítí vyjde na 300 Kč měsíčně.

Akční ceny platí od 1. února do 30. dubna 2013 pro nové či prodloužené smlouvy na 24 měsíců. Všechny ceny jsou včetně DPH a platí po celou dobu užívání tarifu. U všech tarifů nadále platí, že si zákazník může sám vybrat, zda si při uzavření smlouvy na 24 měsíců pořídí nový telefon za zvýhodněnou cenu, nebo dá přednost zvýšenému počtu volných jednotek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

22:03 Den otevřených dveří v Poslanecké sněmovně

Ve středu 8. května se v Poslanecké sněmovně uskuteční tradiční Den otevřených dveří. U příležitosti…