ČRo: Premiéra Siesty s posluchači ve studiu byla úspěšná

26.01.2013 9:20

Vysílání populárního pořadu Siesta vytvořili sami posluchači se třemi moderátory v největším studiu v budově Českého rozhlasu Brno. Vyslyšeli jsme přání příznivců tohoto pořadu, který je v programu stanice přes dva roky a pozvali je k živému vysílání do studia.

ČRo: Premiéra Siesty s posluchači ve studiu byla úspěšná
Foto: Český rozhlas
Popisek: Logo Českého rozhlasu

Asi sedmdesát posluchačů mělo možnost se osobně potkat s Marcelou Vandrovou, Věrou Hotařovou ze zlínského studia a s Josefem Veselým. Tato trojice se střídá u mikrofonu každý všední den v hodinové talkshow, vysílané po poledni. Před zahájením vysílání pořadu přivítal a pozdravil přátele Siesty ředitel Českého rozhlasu Brno Ludvík Němec.Každý z moderátorů si pro přítomné posluchače připravil, tak jak je tomu zvykem v pořadu Siesta, otázku nebo téma. Josef Veselý měl pro přítomné odvážlivce spíš úkol. Přečíst na mikrofon některý z jazykolamů. Úsměvnou příhodou navodila Věra Hotařová téma, že žádný učený z nebe nespadl. A bylo na účastnících ve studiu, aby také přidali k dobru nějaký příběh. Marcela Vandrová vyzvala posluchače, aby oni sami se moderátorů na něco zeptali. Padlo několik dotazů, ze kterých se nakonec vyklubala opět humorná historka. Hodinka utekla, takže ani nedošlo na téma vaření a recepty, slíbené Marcelou Vandrovou.Posluchači ve studiu, a věříme, že i ti u rozhlasových přijímačů, se dobře bavili. V Českém rozhlase Brno setrvali další hodinu v rozhovorech se svými oblíbenými moderátory.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…