Výkonné projektory s vysokým světelným výkonem od lídra na trhu Epson

29.01.2013 16:44

Společnost Epson, světová jednička na trhu s projektory, uvádí dva nové projektory pro pevnou instalaci, které nabízejí jasný obraz a jsou plné inovativních funkcí.

Výkonné projektory s vysokým světelným výkonem od lídra na trhu Epson
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Projektory Epson EB-G6900WU a EB-G6800 jsou jako stvořené pro trh s pronájmy a digital signage, protože se pyšní vysokou světelností, vstupem HDBaseT a dokážou promítat i do rohů a na zakřivené povrchy. Tyto modely jsou také kompatibilní s objektivy Epson EB-G51 – perfektní pro firmy, které chtějí provést upgrade svých projektorů pro pevnou instalaci.

Projektor Epson EB-G6900WU podporuje rozlišení výstupního obrazu WUXGA, zatímco projektor EB-G6800 promítá obraz v rozlišení XGA. Oba modely jsou navíc vybaveny rozhraním HDBaseT – špičkovou technologií pro přenos pěti signálů, včetně nekomprimovaného HD videa, zvuku, napájení a ovládání, při nízkých nákladech na vzdálenost až 100 m pomocí standardního kabelu Cat5/6.

Obraz promítaný na zakřivený povrch či do rohů je automaticky upraven tak, aby nedocházelo ke zkreslení projekce. Navíc lze projektorem vertikálně otáčet o 360 stupňů, takže je možné obraz prezentace podle potřeby snadno přesouvat napříč celou místností.

Projektory se mohou pochlubit všemi obvyklými technickými vlastnostmi té nejvyšší kvality, které zákazníci od výrobků společnosti Epson očekávají. Díky technologii Epson 3LCD jsou barvy reprodukovány naprosto věrně a stejně vysoký bílý i barevný světelný výkon je zárukou toho, že lze projektory bez potíží používat v prostředí s různými úrovněmi okolního osvětlení.

Oba modely se velmi snadno nastavují i obsluhují, za což vděčí mnoha uživatelsky přívětivým instalačním prvkům, jako jsou například funkce zarovnání pixelů nebo vyrovnání nerovnoměrného rozložení barev. Tyto funkce se postarají o to, že po nainstalování projektorů se uživatelé nebudou muset zdržovat úpravami nastavení obrazu a budou moci plně se soustředit na prezentovaný obsah.

George Sebastian, produktový manažer společnosti Epson Europe, dodává: „Oba tyto profesionální projektory pro pevnou instalaci jsou ideální pro trh s pronájmy, a to zejména díky svým inovativním funkcím i jasným a kvalitním projekcím. S technologií Edge Blending je například možné promítat velký širokoúhlý obraz z více projektorů najednou a spojit jej v dokonalý celek.“

George dodává: „Technologie HDBaseT skýtá integrátorům neuvěřitelný potenciál a Epson je jednou z prvních společností, které ji na trhu s projekční technikou začaly využívat. Tato technologie poskytuje speciální rozhraní pro připojení videa, dat i napájení prostřednictvím Ethernetu přes standardní síťové kabely. Proto pomáhá zjednodušit a urychlit práci s projektory a přináší výrazné úspory.“

Modely Epson EB-G6900WU a EB-G6800 budou k dispozici od června 2013.

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních zobrazovacích produktů a její portfolio sahá od inkoustových tiskáren a 3LCD projektorů až po senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání jejích zákazníků prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson Group vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává v 97 společnostech po celém světě více než 81 000 zaměstnanců a je hrdá na své neustálé přínosy globálnímu životnímu prostředí a komunitám, v nichž působí.
http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe Společnost Epson Europe B.V. sídlící v Amsterdamu představuje strategické řídicí centrum pro Evropu, Střední Východ, Rusko a Afriku. Společnost Epson Europe zaměstnává 1 757 lidí a ve fiskálním roce 2011 zaznamenala obrat 1.546 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050   http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihočeský kraj hledá architektonickou podobu důlního díla Orty

22:08 Jihočeský kraj hledá architektonickou podobu důlního díla Orty

Mimořádný zážitek z návštěvy ojedinělé přírodní a technické památky chce do budoucna připravit zájem…