Canon vyvíjí funkční upgrade pro zrcadlovku EOS-1D C

31.01.2013 9:58

Společnost Canon dnes oznámila vývoj nového funkčního upgradu pro svou přelomovou digitální zrcadlovku EOS-1D C. Inovace jsou připravovány na základě zpětné vazby od komunity evropských videoprofesionálů.

Canon vyvíjí funkční upgrade pro zrcadlovku EOS-1D C
Foto: Canon
Popisek: Canon

Připravované vylepšení bude mimo jiné podporovat nahrávání v maximálním rozlišení 4K se snímkovou frekvencí 25p.
  
Model EOS-1D C je první digitální zrcadlovkou (DSLR) na světě, která nabízí videozáznamy v rozlišení 4K. Přístroj byl navržen pro videoprodukci, televizních tvorbu i přípravu dalších projektů, vyžadujících obraz s velmi vysokým rozlišením. Digitální zrcadlovka EOS-1D C představuje unikátní, lehce přenosné řešení, které je optimalizováno pro vysoce kvalitní nahrávání videa, poskytování výjimečných výkonů za horších světelných podmínek a téměř filmový dynamický rozsah. Vysoce kompaktní konstrukce umožňuje použít přístroj pro snímání v různých situacích.

Model EOS 1D-C snímá video v rozlišení 4K (4 096 x 2 160), využívá 8bitovou kompresi JPEG a nabízí možnost simultánního výstupu v podobě nekomprimovaného signálu Full HD (1 920 x 1 080) YcbCr 4:2:2, který lze přenášet do externího nahrávacího zařízení prostřednictvím rozhraní HDMI. Video v rozlišení Full HD může být také při snímkové frekvenci 1080/60p ukládáno přímo na karty Compact Flash. Funkce Canon Log Gamma zajišťuje bohatou expoziční pružnost a široké dynamické rozpětí. Díky tomu mají videoprofesionálové velkou svobodu při natáčení a snazší je i zpracování materiálu v post-produkci.

Nový funkční upgrade bude zdarma dostupný od dubna 2013.

O společnosti Canon Europe

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů. Canon v minulém roce slavil padesáté výročí své obchodní přítomnosti v Evropě.

Další informace o společnosti Canon Europe jsou k dispozici na webové adrese  www.canon-europe.com.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…