Bankomaty Raiffeisenbank umožňují volbu hodnoty bankovek

02.02.2013 10:20

Při výběru hotovosti z bankomatů Raiffeisenbank si klienti nově mohou vybrat, v jakých nominálních hodnotách budou výběr realizovat. Bankomaty rovněž klienty upozorní na konec platnosti jejich platební karty a cizincům zjednoduší přepočet hodnoty výběru na jejich domácí měnu.

Bankomaty Raiffeisenbank umožňují volbu hodnoty bankovek
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

Raiffeisenbank od tohoto týdne umožňuje klientům, aby si při výběru hotovosti z bankomatu vybrali nominální hodnoty bankovek, které jim má bankomat vydat. „V naší strategii prémiové banky se řídíme tím, že chceme klientům nabízet nadstandardní kvalitu služeb a zároveň nasloucháme přáním zákazníků. Z našich průzkumů vyplývá, že o tuto službu klienti mají zájem, proto jsme se rozhodli urychlit její spuštění,“ uvedl výkonný ředitel Raiffeisenbank pro retailové bankovnictví Jiří Čapek.

Klient si tedy při výběru hotovosti z bankomatu může buď nechat vydat hotovost jako doposud nebo si zvolí výběr nominálních hodnot, kombinovat lze bankovky v  hodnotách 200 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč. S volbou nominální hodnoty není spojen žádný poplatek, služba je zdarma. Z celkových 150 bankomatů banky tuto službu momentálně nabízí 121 bankomatů.

Bankomaty Raiffeisenbank rovněž nově uvádějí detailnější informace o konci platnosti platební karty. V posledním měsíci platnosti karty se tedy klientovi při použití karty v bankomatu vždy objeví obrazovka upozorňující na blížící se konec platnosti, s tím, že bude uveden přesný počet dnů zbývajících do platnosti karty.

Poslední novinku využijí především zahraniční občané využívající bankomaty Raiffeisenbank. Při výběru hotovosti se jim zobrazí ekvivalent vybírané částky ve měně, v které je účet veden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…