AKCENTA: Firmy a podnikatelé stále více hledají možnosti, jak financovat své podnikání

06.02.2013 18:55

Rok 2012 byl v oblasti poskytování úvěrů alespoň z pohledu AKCENTY, spořitelního a úvěrního družstva velmi úspěšný.

AKCENTA: Firmy a podnikatelé stále více hledají možnosti, jak financovat své podnikání
Foto: AKCENTA
Popisek: AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

I přes ekonomickou recesi poskytla úvěry firmám a živnostníkům v celkovém objemu přes 850 milionů korun. Dynamika růstu úvěrů v meziročním srovnání tak byla téměř dvojnásobná.

„I podle počtu žádostí ze strany našich klientů je zřejmé, že podnikatelé mají chuť do svého podnikání investovat, nicméně banky nejsou schopny nebo ochotny jejich požadavky splnit. Obracejí se proto na sektor družstevních záložen, který je v řadě otázek více flexibilní. Vždy hledáme cestu a důvody proč úvěr poskytnout a ne naopak. Představili jsme proto v uplynulém roce také nové úvěrové produkty, díky kterým může být financování ještě přístupnější a jednodušší,“ zhodnotil současnou situaci na poli úvěrů Stanislav Rokos, obchodní ředitel AKCENTY, spořitelního a úvěrního družstva. „Dvojnásobný roční nárůst objemu úvěrů pro nás proto není až tak překvapivý. I v letošním roce hodláme v tomto trendu pokračovat, tedy nabízet takové úvěrové produkty, které řeší potřeby našich klientů individuálně, přesně na míru a bez zbytečných komplikací,“ dodal Rokos. 

O společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo je nejmladším členem skupiny AKCENTA, která působí na finančním trhu již více než 15 let. Společnost poskytuje veškeré základní služby tuzemského platebního styku, z nichž většina je poskytována zcela bez poplatků. Svým klientům také nabízí výhodné depozitní a úvěrové produkty. Počet klientů společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo se neustále zvyšuje, během roku 2012 narostl jejich počet o více než 30 %.

O skupině AKCENTA

Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování bankovních služeb, vkladů a úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…