AKCENTA: Tomáš Brouček se stal členem představenstva

12.02.2013 15:04

Tomáš Brouček – člen představenstva a vrchní ředitel AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

AKCENTA: Tomáš Brouček se stal členem představenstva
Foto: AKCENTA
Popisek: AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

Tomáš Brouček (*1968) se stal novým členem představenstva a vrchním ředitelem společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Pan Brouček působil v posledních 20 letech ve finančním sektoru a bankovnictví na řadě manažerských pozic v předních českých bankách (ČSOB,  KB), 4 roky zastával funkci člena představenstva Hypoteční banky. Ve společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo je zodpovědný za oblast finančního řízení a controllingu, operations a compliance a bude se podílet na tvorbě a implementaci dalšího strategického směřování této mladé záložny.

Tomáš Brouček vystudoval Matematicko-fyzikální fakultu UK v Praze.

O společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo

AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo je nejmladším členem skupiny AKCENTA, která působí na finančním trhu již více než 15 let. Společnost poskytuje veškeré základní služby tuzemského platebního styku, z nichž většina je poskytována zcela bez poplatků. Svým klientům také nabízí výhodné depozitní a úvěrové produkty. Počet klientů společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo se neustále zvyšuje, během roku 2012 narostl jejich počet o více než 30

O skupině AKCENTA

Skupinu AKCENTA tvoří tři samostatné společnosti: AKCENTA CZ, a.s., obchodník s devizami, AKCENTA ENERGIE, a.s., obchodník s elektrickou energií, a AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. Skupina působí na středoevropském trhu v oblasti obchodování s devizami, obchodování s energií a poskytování bankovních služeb, vkladů a úvěrů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …