Kaufland otevírá v Roudnici nad Labem

13.02.2013 12:20

Ve čtvrtek 14. února 2013 bude otevřena nová prodejna Kaufland v Roudnici nad Labem, v ulici 9. května.

Kaufland otevírá v Roudnici nad Labem
Foto: Kaufland
Popisek: Kaufland

Otevřením prodejny Kaufland v Roudnici nad Labem bude vytvořeno téměř 100 pracovních míst, zaměstnanci pocházejí převážně z Roudnice nad Labem a nejbližšího okolí. Společnost Kaufland tak znovu potvrzuje, že patří dlouhodobě k největším a nejstabilnějším zaměstnavatelům v ČR. Všichni zaměstnanci prodejny Kaufland v Roudnici nad Labem pak mají jediný cíl – postarat se o požadavky zákazníků ohledně služeb a zboží k jejich maximální spokojenosti.

Kaufland v Roudnici nad Labem je prvním obchodním domem v České republice vybaveným tzv. „integrovaným řešením“ zabezpečujícím potřebu potravinářského chlazení, vytápění a klimatizaci objektu. Jedná se o soubor chladicího systému a zařízení, jehož technologickou součástí je i tepelné čerpadlo. Celý systém využívá vzájemných synergií s cílem vysoké úspory provozních energetických nákladů dosahujících až 30 %. Využitím zbytkového tepla potravinářského chlazení a případným spuštěním tepelného čerpadla je tak eliminována potřeba tradičního způsobu vytápění objektu. V letních měsících pak integrovaný systém dále zabezpečuje klimatizaci celého objektu.  Použitím přírodního chladiva CO2, jakožto chladicího média mrazicího okruhu, se zlepšuje energetická účinnost celého systému a výrazně snižuje emise skleníkových plynů. Celý systém je tak považován za vysoce efektivní a maximálně šetrný k životnímu prostředí.

Nabídka prodejny Kaufland v Roudnici nad Labem je umístěna na 3 065 m2 prodejní plochy. Sahá od výrobků prodávaných pod vlastními značkami, které za výhodné ceny nabízejí kvalitní produkty, přes značkové zboží až k regionálním produktům. K tomu nabízí Kaufland dovozové zboží stejně jako téměř 200 bioproduktů. Stěžejním bodem nabídky obchodů Kaufland jsou oddělení s čerstvým zbožím, ať už jde o ovoce a zeleninu, mléčné produkty nebo uzeniny, sýry a jiné lahůdky v obslužném pultu, nebo křupavé pečivo rozpékané každou hodinu v pekárně.

Samoobslužné oddělení masa nabízí čerstvé maso pod značkou K-Purland, které je k dostání exluzivně jen v prodejnách Kaufland. Jde o maso a masové speciality připravené ve vlastním masozávodu v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen nejlepší suroviny od vybraných dodavatelů.

Nabídka potravin je skutečně rozsáhlá. V Kauflandu v Roudnici nad Labem si zákazníci budou moci vybírat z celkové nabídky přes 20 000 položek. Vedle nabídky potravin nabízí nové nákupní místo cenově výhodné zboží v oddělení domácích potřeb, textilu, elektra, papírnictví či hraček, sezónní výrobky, stejně jako týdně se měnící akční zboží.

Trvalý úspěch společnosti Kaufland spočívá v důsledné cenové politice. Společnost nakupuje zboží ve velkém množství a za výhodně nízkých podmínek, a výhody pak předává dále svým zákazníkům.  Veškeré zboží však přitom podléhá přísné kontrole kvality.

Výhodné ceny a přívětiví zaměstnanci dělají nákup v Kauflandu atraktivním. Početné záruky a služby dokazují, že zákazníci jsou tu naprostým středem pozornosti. Jistě příjemná je i otevírací doba – Kaufland v Roudnici nad Labem má otevřeno od pondělí do neděle od 7.00 do 22.00 hodin. Zákazníci mají k dispozici 224 parkovacích míst.

Nabídku zboží prodejny Kaufland doplňují i další obchody: lahůdky Taloconer, pekařství Aplica, tabák Geco, lékárna SunPharma a květinářství Florcentrum Foltýnová.  

Za svou práci a přístup k zákazníkům získává společnost Kaufland pravidelně řadu ocenění: „Dobrá značka“ od Reader´s Digest Výběr, „Obchodník roku“ od GE Money Multiservis, „TOP Retailer“ z konference Retail Summit. Dne 5. 2. 2013 v Clarion Congress Hotelu v Praze získala společnost Kaufland cenu TOP Retailer i pro rok 2012/2013, a to za nejvíce zákazníků na českém trhu.

Skupina Kaufland patří k vedoucím řetězcům na trhu s potravinami v České republice a má své sídlo v Praze. Kaufland provozuje doma i v zahraničí již více než 1000 samoobslužných obchodů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…