SYNOT účastníkem nejprestižnější evropské loterní výstavy

18.02.2013 15:30

Pro holding SYNOT se stala již tradicí účast na světových loterních výstavách.

SYNOT účastníkem nejprestižnější evropské loterní výstavy
Foto: Archiv
Popisek: Synot - logo

Společnosti SYNOT W, a.s. ani SYNOT TIP, a.s. proto nescházely ani na prestižní výstavě ICE Totally Gaming 2013, která se uskutečnila počátkem února 2013 v londýnském „ExCel centre“. Tato výstava je největší a nejdůležitější výstavou svého druhu v celé Evropě.

„Výstava jednoznačně ukázala to, co tvrdíme dlouhodobě. Budoucnost loterního průmyslu patří online technologiím a centrálnímu loternímu systému s koncovými videoloterními terminály. To je cesta, kterou se ubírá holding SYNOT i většina světových loterních firem a vyspělých zemí. Pouze nejmodernější technologie totiž zajišťují maximální transparentnost a nepřetržitou kontrolu a dozor ze strany příslušných státních orgánů,“ upřesnil Ivo Valenta, zakladatel holdingu SYNOT.

SYNOT se londýnské výstavy účastní pravidelně. Své produkty zde letos prezentoval ve stánku o rozloze téměř 300 m2. Velký zájem vzbudil především SYNOT VLT SYSTÉM s řadou nových her a také „euroverze“ videoloterních terminálů.  SYNOT navíc dokázal, že jeho strategie – nabídka kompletního portfolia služeb v oblasti loterního průmyslu -  je správným krokem.  

„Výstava dokazuje, že oblast loterií je opravdovým globálním průmyslem. Je vzrušující být jeho součástí. Toto odvětví je hnáno velmi rychle kupředu používáním inovací, nejnovějších technologií a integrací platforem. Je pro mne potěšením být součástí takto dynamického průmyslu,“ uvedl Julian Graves, ředitel výstavy výstavě ICE Totally Gaming 2013.

Pro holding SYNOT je účast na podobných výstavách především místem k řadě obchodních jednání. Díky výstavě v Londýně nyní holding SYNOT jedná o rozšíření svých produktů a služeb do Anglie, Chorvatska a upevnění svého silného postavení na Slovensku. Významným krokem je také těsnější spolupráce se společností SPIELO International, která je součástí světové skupiny G-TECH.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…