Siemens: Finanční ředitelkou divize Low and Medium Voltage se stala Dáša Fialová

27.02.2013 15:50

S účinností od 1. prosince 2012 byla finanční ředitelkou divize Low and Medium Voltage společnosti Siemens jmenována Dáša Fialová. Ve funkci je zodpovědná za finanční řízení divize, plánování, controlling a reporting, za řízení obchodních případů po obchodně-ekonomické stránce, za správu pohledávek a závazků a za nákup.

Siemens: Finanční ředitelkou divize Low and Medium Voltage se stala Dáša Fialová
Foto: red
Popisek: Siemens

Dáša Fialová (35) pracuje pro společnost Siemens již 12 let. V roce 2001 začala v plzeňském oddělení obchodní administrativy, kde se zabývala účetnictvím a controllingem. Po krátké době postoupila na pozici ekonomický vedoucí úseku realizace a servis divize Power Transmission and Distribution. V roce 2007 Dáša Fialová přestoupila do obchodního úseku Medium Voltage, kde se jako vedoucí ekonomického oddělení starala o hladký průběh všech obchodně ekonomických témat jako je controlling, reportování, plánování, příprava nabídek, tvorba smluv a jednání se zákazníky.

Dáša Fialová vystudovala design a oděvní návrhářství na Střední průmyslové škole textilní v Jihlavě, dále pak Vysokou školu ekonomickou v Praze a Fakultu Managementu v Jindřichově Hradci. Dáša Fialová je vdaná a má pětiletou dceru. Volné chvíle nejraději tráví s rodinou a na procházkách se psem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…