Obchodním ředitelem OKIN BPO se stal Vojtěch Vojík

28.02.2013 12:04

Obchodním ředitelem poskytovatele outsourcingových služeb podnikových procesů OKIN BPO se stal Vojtěch Vojík. Na starosti bude mít zefektivnění obchodního týmu a péči o klienty ze sféry telekomunikací, finančnictví, služeb a maloobchodu.

Obchodním ředitelem OKIN BPO se stal Vojtěch Vojík
Foto: OKIN BPO
Popisek: Obchodní ředitele OKIN BPO Vojtěch Vojík

„Trend využívání služeb outsourcingu podnikových procesů je dlouhodobě na vzestupu. Mým úkolem bude vedení obchodního týmu, akvizice klientů a zvýšení povědomí o značce,“ uvádí ke svému nástupu do funkce Vojík a dodává: „Především ale chci pomoci OKIN BPO stát se významným hráčem na trhu v regionu střední a východní Evropy.“

Vojtěch Vojík se v prostředí firem zabývajících se IT a telekomunikacemi pohybuje celou svou profesní kariéru. Do OKIN BPO přichází ze společnosti Telefónica Czech Republic, kde vedl obchodní tým pro firemní sektor, který má za sebou úspěšnou realizaci kontraktů například pro skupiny VEOLIA, ČEZ a FCC. V minulosti působil na obdobných pozicích u poskytovatele komplexních IT řešení Asseco nebo společnosti Mironet.

Outsourcingový byznys v regionu CEE má stále velký potenciál k růstu. Uplatnění dosavadních zkušeností v prostředí firmy zaměřené na realizaci podnikových procesů a služeb, jako je účetnictví, zpracování objednávek, podpora prodejních týmů, poskytování zákaznického servisu či technické podpory, je pro Vojtěcha Vojíka velkou výzvou.

Vojtěchu Vojíkovi je 33 let, vystudoval marketing a podnikový management na VOŠ ekonomicko-právní v Praze. Je ženatý, má 2 děti a mezi jeho záliby patří golf, horská cyklistika a kondiční běh.

O společnosti OKIN GROUP, a. s.

OKIN GROUP je významným poskytovatelem podpůrných služeb pro podniky ve střední a východní Evropě. Na českém trhu působí již osmnáctým rokem. Pod značkou OKIN FACILITY nabízí komplexní facility management, tedy služby související s provozem a správou nemovitostí a majetku. Dále pak pod značkou OKIN BPO zajišťuje služby v oblasti business process outsourcing (BPO). Dceřiná společnost OKIN EDUCA navíc poskytuje služby v oblasti vzdělávání a osobního rozvoje. Skupinu v roce 2009 rozšířila společnost OKIN CLEANING nabízející úklidové služby. V současnosti má OKIN GROUP více než 1500 zaměstnanců, působí v ČR, na Slovensku, Ukrajině, v Bulharsku, Rumunsku a v Polsku. V oblasti facility managementu obsluhuje stovky objektů, především administrativních budov, průmyslových podniků, logistických a obchodních center.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…