Lesy ČR otevřou obálky s nabídkami v řádném tendru na lesnické činnosti

03.03.2013 16:24

Lesy České republiky, s. p.  (Lesy ČR) začnou v pondělí 4. března 2013 v 10.00 hodin dopoledne otevírat obálky s nabídkami pro otevřené zadávací řízení na zadání veřejné zakázky „Provádění lesnických činností s prodejem dříví „při pni“ – od 1. 6. 2013+“.

Lesy ČR otevřou obálky s nabídkami v řádném tendru na lesnické činnosti
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Tím bude zahájeno vyhodnocování soutěže na zajištění lesnických činností na smluvních územních jednotkách (SÚJ), kde dříve pracovala zejména společnost LESS & FOREST s.r.o. V současnosti jsou nezbytné práce na těchto SÚJ zajišťovány celkem 11 smluvními partnery vybranými v rámci JŘBU. Celkem je veřejná zakázka rozdělena na 32 částí. Otevírání obálek se uskuteční v budově ředitelství státního podniku Lesy ČR v Přemyslově ulici v Hradci Králové a celý jeho průběh je přístupný veřejnosti.

„Lesy ČR tendr vyhlásily tak, aby práce po podepsání smluv s jednotlivými vítězi mohly začít k datu 1. června 2013. Zakázka je vypsána plně v souladu se zákonem o veřejných zakázkách a dalšími souvisejícími právními předpisy. Jedná se o komplexní zakázku zahrnující pěstební práce, těžbu a prodej dřeva. Rozhodujícím kritériem bude nabízená cena,“ vysvětluje ekonomický ředitel Lesů ČR Michal Gaube, v současnosti pověřený řízením podniku.

Otevírání obálek budou provádět tři komise; otevření všech podaných obálek s nabídkami bude dokončeno v průběhu jednoho dne, tedy v pondělí 4. března 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…