Lesy ČR: Začalo veřejné připomínkové řízení k provádění lesnických prací od roku 2014

04.03.2013 8:33

V zájmu otevřenosti při přípravě smluvních podmínek veřejné zakázky na provádění lesnických činností s prodejem dříví „při pni“ od roku 2014 připravily Lesy ČR veřejné připomínkové řízení a vyzývají tím zájemce, aby ke smluvním podmínkám, vztahujícím se k této zakázce, posílali své náměty a připomínky.

Lesy ČR: Začalo veřejné připomínkové řízení k provádění lesnických prací od roku 2014
Foto: lesycr.cz
Popisek: Lesy ČR

Pro zasílání námětů je od dnešního dne zřízena na titulní straně internetové prezentace podniku http://www.lesycr.cz  nová sekce nazvaná „Tendry 2014 – veřejné připomínkové řízení.“ V této sekci zájemci najdou potřebné informace včetně elektronické adresy, na kterou mohou posílat své náměty: tendry2014@lesycr.cz. Vzhledem k tomu, že základem pro tvorbu smlouvy pro období od roku 2014 je smlouva na rok 2013, obsahuje tato sekce i odkaz na vzorovou smlouvu na rok 2013, z které lze při námětech vycházet. Náměty je možné zasílat až do 15. března. Lesy ČR posoudí a vyhodnotí každý z obdržených námětů.

„Tendry na období od roku 2014 předpokládáme zahájit na konci měsíce března 2013 zveřejněním Oznámení předběžných informací ve Věstníku veřejných zakázek. V současné době připravujeme zadávací dokumentaci a smlouvu, která bude uzavírána s jednotlivými vítězi této zakázky. Právě při tvorbě smlouvy využijeme náměty odborné veřejnosti a věřím, že veřejné připomínkové řízení přispěje k harmonizaci smluvních podmínek,“ říká Michal Gaube, ekonomický ředitel Lesů ČR, pověřený řízením podniku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lesy ČR

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…