Získat účet zdarma je nyní v Komerční bance jednodušší

05.03.2013 19:09

S novým Programem KB Rodina mohou klienti Komerční banky snadno získat vedení účtu zdarma. Stačí, když klient uzavře v rámci nového programu „strategické partnerství“ s kterýmkoli členem rodiny či blízkým přítelem, a společně mohou čerpat zajímavé odměny. Při plném využití programu MojeOdměny mohou získat oba partneři vedení svého balíčku MůjÚčet zdarma.

Získat účet zdarma je nyní v Komerční bance jednodušší
Foto: Archiv
Popisek: Komerční banka - logo

Nový Program KB Rodina je inovací úspěšného Programu Rodina, který představila Komerční banka v roce 2011. Jeho základem byla jednoduchá výhoda: manželé nebo registrovaní partneři mohli společně dosáhnout na účet zdarma tím, že plnili podmínky konceptu MojeOdměny společně.

„Program Rodina vyřešil pro manžele a registrované partnery letité dilema, zda mají mít každý svůj účet, nebo mají ušetřit a mít jeden účet společně. Díky konceptu MojeOdměny mohli klienti společně čerpat výhody a získat vedení obou účtů zdarma,“ uvádí Michal Pánek, manažer Segmentového řízení - Retail.

Tuto nabídku nyní Komerční banka rozšířila tak, že partneři nemusí být manželé nebo registrovaní partneři: klient si může zvolit pro společné čerpání odměn kohokoli, například jednoho z rodičů, prarodičů, dětí nebo jiného člena rodiny, ale i svého partnera či blízkého přítele. Společně pak mohou snadněji dosáhnout na účet zdarma.

„Nový Program KB Rodina dále rozvíjí úspěšný koncept MojeOdměny, díky němuž mohou klienti získávat zpět poplatky za vedení účtů, za výběry z bankomatů, získávat finanční odměnu za svoji aktivitu v bance nebo si spořit na penzi. Zároveň podporuje důležitou misi Komerční banky, že Na partnerství záleží,“ dodává Michal Pánek.

Jaké podmínky konceptu MojeOdměny mohou partneři společně plnit?
jedna došlá platba na MůjÚčet měsíčně, např. výplata, mateřská/rodičovský příspěvek, důchod apod.
existence smlouvy o hypotečním nebo osobním, dosud nesplaceném, úvěru s KB nebo u Modré pyramidy stavební spořitelny
objem prostředků uložených u KB a/nebo u společností Modrá pyramida stavební spořitelna a/nebo Komerční pojišťovna a/nebo KB Penzijní společnost a/nebo Investiční kapitálová společnost KB v celkové výši alespoň 250 000 Kč
pravidelné měsíční úložky v rámci produktů společností Modrá pyramida stavební spořitelna a/nebo Komerční pojišťovna a/nebo KB Penzijní společnost a/nebo Investiční kapitálová Společnost KB v celkové výši alespoň 2 000 Kč měsíčně

Splní-li klient společně se svým „strategickým partnerem“ 1, 2, 3 nebo 4 podmínky, každý z nich získá zpět 25, 50, 75 nebo až 100 % z ceny měsíčního poplatku za vedení svého balíčku MůjÚčet. V rámci Programu KB Rodina se úspory a vklady partnerů sčítají a uvedených částek mohou dosahovat oba partneři společně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…