LBBW: Nejlepší doba na refinancování hypoték ze stavebního spoření. Úrok již 2,29 %

11.03.2013 14:52

Nový web lepsihypo.cz poradí, jak získat úrok 2,29% a bonus 5400 Kč. Refinancování hypoték nebo refinancování úvěru ze stavebního spoření není složité, sníží vám měsíční splátky hypotéky a ušetříte na celkově zaplacených úrocích.

LBBW: Nejlepší doba na refinancování hypoték ze stavebního spoření. Úrok již 2,29 %
Foto: red
Popisek: Hypoteční program LBBW

Končí-li vám letos fixace hypotéky nebo jsou vaše měsíční splátky příliš vysoké, nebo máte úvěr ze stavebního spoření s vysokým úrokem, pak určitě letos refinancujte! Reálná úroková sazba se pohybuje nyní rekordně nízko, ale tento stav nemusí už dlouho trvat. Pokud jste si úvěr sjednali před 3 až 5 lety, pak se sazba bude pohybovat někde kolem 5 % ročně, zatímco dnes se můžete dostat i pod 3 procenta. Např. LBBW Bank nyní nabízí sazbu již 2,29 % p.a. a až 5 400 Kč jako bonus při sjednání hypotéky do konce dubna.

Neobávejte se, že podstoupíte stejně složitou cestu, jakou jste prošli při uzavírání původní hypotéky. Pokud si zvolíte správnou banku, výrazně vám pomůže, jen je třeba začít včas. Zejména menší banky jsou obvykle pružnější a nabízejí klientovi zajímavé výhody.  Např. LBBW Bank vám umožní uzavřít nový hypoteční úvěr s dnešní nízkou úrokovou sazbou již 2,29 % i několik měsíců před koncem fixace či za vás provede celou řadu úkonů, které si obvykle musíte při sjednání nové hypotéky zajistit sami. Při bezproblémové historii splácení na vás zase čeká hypotéka bez prokazování příjmů.

Mnoho lidí však neví, že refinancovat se nemusí jen v době ukončení fixace hypotéky, refinancovat lze v podstatě kdykoli, jen je třeba vzít v úvahu penalizaci za předčasné splacení hypotéky. O částku tohoto poplatku je možné úvěr u nové banky navýšit. Hypotéka nebo stavební spoření či další stávající půjčky mohou být spojeny do nové hypotéky a tím můžete ušetřit na poplatcích za více úvěrů a na celkově zaplacených úrocích.

Zcela nový web www.lepsihypo.cz poradí jak získat novou hypotéku a nízkou sazbu, jak dlouho trvá vyřízení hypotéky, na co si dát pozor a na co nezapomenout. Díky kalkulačce si můžete provést výpočet splátky úvěru a porovnat si kolik ušetříte na zaplacených úrocích oproti stávající hypotéce. Nechybí zde ani postup popsaný krok za krokem či seznam dokumentů, které je třeba si zajistit a co je třeba projednat se stávající bankou. Přes tento web si můžete si sjednat schůzku s hypotečním poradcem, který vám poradí a pomůže s dalšími kroky. Jen nezapomeňte, že s procesem refinancování hypoték je potřeba začít včas.


 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…