První mobilní bankovnictví na platformě Windows 8 od společnosti ZENTITY

12.03.2013 16:50

Československá obchodní banka, a.s. nabízí svým klientů jako první v Česku mobilní bankovnictví na platformě Windows 8. ČSOB a Era smartbanking pro ně vyvinula společnost ZENTITY a.s., která stála u zrodu oceněné1 smartbankingové aplikace pro platformy iOS, Android a Windows Phone.

První mobilní bankovnictví na platformě Windows 8 od společnosti ZENTITY
Foto: Archiv
Popisek: Zentity

Bankovní aplikaci je možné používat na všech přístrojích mající Windows 8 – od desktopu až po tablety. Využívá jedinečnosti New Windows 8-style UI, ve kterém nabízí všechny základní funkcionality mobilního bankovnictví. Po přihlášení do aplikace se načte Dashboard stránka, která zobrazí základní informace, jako jsou například zůstatek či přehled posledních pohybů na účtu. Aplikace také nově podporuje online marketingovou komunikaci.

Společnost ZENTITY dokončila vývoj aplikace na platformě Windows 8 v rekordním čase. Celý proces trval pouze měsíc.

„Vývoj aplikace mobilního bankovnictví na platformě Windows 8 byl pro celý tým velkou výzvou. Věřím, že se nám podařilo vytvořit uživatelsky přívětivý nástroj, díky kterému je komunikace s bankou příjemná. Doufáme, že bude stejně tak oblíbená jako její verze pro systémy Android, iOS a Windows Phone,“ prozradil Marek Alloush, vedoucí Windows vývoje ze společnosti ZENTITY.

Během celého projektu probíhala úzká spolupráce se společností Microsoft, která poskytla cenné rady při tvorbě grafického designu nebo navigačního přístupu. „Microsoft nám pomohl zejména předáním svých zahraničních zkušeností s návrhem aplikace pro tuto novou platformu,“ uvedl Ondřej Zaoral, konzultant ze společnosti Inoxive s.r.o., jež poskytovala realizačnímu týmu své poradenské služby.

První verze aplikace pro Windows 8 nabízí hlavní funkce k obsluze účtu jako je historie transakcí, platby nebo přehled zůstatků. V několika dalších týdnech pak bude představená aktualizovaná verze, která přinese zbytek funkcionalit z ostatních aplikací ČSOB a Era smartbankingu.

Více informací a odkazy na stažení aplikace:

ČSOB:http://apps.microsoft.com/windows/en-US/app/csob-smartbanking/20cda26c-404a-47e9-b103-34748207e6f9
Era: http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/era-smartbanking/8ea0f327-00da-4999-a8db-d5aaebbdb7bd

O společnosti ZENTITY a.s.

Společnost ZENTITY a.s. je největším dodavatelem mobilního bankovního řešení v regionu střední a východní Evropy. Od svého vzniku v roce 2008 si společnost vydobyla pevné postavení v oblasti podnikových mobilních řešení. Poskytuje komplexní řešení od nativních klientů pro chytré telefony, přes mobilní weby, integraci služeb, až po bezpečnost a správu zařízení. Mezi její klienty patří například ČNB, ČSOB, Poštovní spořitelna, ZUNO Bank, ING Bank, Vodafone, PPL a další.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…