Epson představil novou generaci tiskáren

14.03.2013 8:20

Vysoké tržby z prodeje tiskáren se systémem inkoustových nádržek představují nový směr pro společnost Epson.

Epson představil novou generaci tiskáren
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Na základě pozitivních reakcích zákazníků na první generaci tiskáren se systémem inkoustových nádržek se společnost Epson rozhodla rozšířit na vybraných trzích jejich prodej a upravit počet nabízených tiskáren s inkoustovými zásobníky pro spotřebitele a malé firmy.

  *   Modely L210 a L110 nabízejí nízkonákladový tisk a jsou ideálním řešením pro studenty a domácí kanceláře. Model L210 představuje multifunkční tiskárnu, skener a kopírku v jednom, model L110 je jednoúčelovou tiskárnou. Obě tiskárny jsou vybaveny čtyřmi samostatnými lahvičkami s inkoustem o objemu 70 ml: azurová, purpurová, žlutá a černá.

  *   Modely L550, L355 a L300 jsou ideálním řešením pro malé firmy, které chtějí snížit své náklady na tisk, aniž by došlo ke snížení kvality tisku. Model L550 představuje multifunkční tiskárnu 4 v 1, která dokáže tisknout, skenovat, kopírovat a faxovat, zatímco model L355 je multifunkční tiskárnou, skenerem a kopírkou. Model L300 představuje jednoúčelovou tiskárnu.

  *   Modely WorkForce M200, M105 a M100 jsou navrženy speciálně pro malé a domácí kanceláře a nabízejí mimořádně nízké náklady na tisk i kvalitní výsledky, na jaké jste od společnosti Epson zvyklí. WorkForce M200 je multifunkčním modelem s ethernetovým rozhraním a automatickým podavačem dokumentů (ADF). WorkForce M105 je jednoúčelovou tiskárnou s bezdrátovým rozhraním a model WorkForce M100 je jednoúčelovou tiskárnou vybavenou ethernetovým rozhraním.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…