EMC posiluje své vedoucí postavení u technologie flash

14.03.2013 8:29

Společnost EMC Corporation dnes uvedla řadu EMC® Xtrem™ Family obsahující serverové a úložné produkty optimalizované pro technologii flash. Představila také novou řadu karet PCIe Flash EMC XtremSF™, které výrazně zvyšují výkon aplikací.

EMC posiluje své vedoucí postavení u technologie flash
Foto: EMC
Popisek: Logo společnosti EMC

Řešení XtremSF je serverový flashový hardware typu eMLC a SLC, dostupný v široké škále kapacit. Lze jej nasadit jako úložiště přímo připojené k serveru nebo v kombinaci se serverovým softwarem EMC XtremSW™ Cache (dříve EMC VFCache™) pro inteligentní využití mezipaměti. Řada serverových karet PCIe Flash XtremSF zákazníkům přináší především špičkový výkon, neboť tyto nové karty prokázaly schopnost zpracovat ve standardní konfiguraci rekordních 1,13 milionu IOPS. Vynikají také bezkonkurenční flexibilitou a jsou dostupné v široké škále kapacit typu eMLC (550 GB a 2,2 TB) a SLC (350 GB a 700 GB). V neposlední řadě potom zařízení XtremSF Flash přinášejí zákazníkům nejnižší celkové náklady na vlastnictví v oboru – oproti jiným nabídkám až o 58 % výhodnější.

Společnost EMC dnes dále oznámila uvedení úložiště XtremIO™, které je dostupné pro vybrané zákazníky. Řešení XtremIO™ je účelově navrženo tak, aby využívalo výhody technologie flash a přineslo novou úroveň výkonu pro reálnou praxi, snadnou správu a pokročilé datové služby.

V současnosti jsou globálně dostupné karty XtremSF typu eMLC s kapacitou 550 GB a 2,2 TB. U karet s kapacitou 700 GB a 1,4 TB očekává společnosti EMC, že je do svých ceníků zahrne ve druhém čtvrtletí roku 2013. Do budoucna společnost EMC řadu XtremSF rozšíří o produkty s ještě vyšší kapacitou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …