Design vozů Kia opět oceněn

22.03.2013 17:08

Kia získala čtyři prestižní ocenění za design "red dot", včetně vyznamenání "Best of the Best" (Nejlepší z nejlepších) pro nový model Kia pro_cee'd v kategorii produktového designu. Pětidveřovému modelu Kia cee'd, kombi cee'd Sportswagon a kompaktnímu MPV Carens byla udělena ocenění "Winner" (Vítěz).

Design vozů Kia opět oceněn
Foto: red
Popisek: Program Kia 777

 

Po iF product design award z listopadu 2012 je to již druhé ocenění pro nový model Kia pro_cee'd, který právě přichází na trh. Kia získala od roku 2009 již celkem 10 ocenění red dot včetně čtyř z roku 2013. Po modelech Kia Soul, Venga, kompaktním SUV Sportage a sedanu segmentu D Kia Optima - tomu byla udělena prestižní cena "Best of the Best" - následovala v uplynulém roce ocenění pro pětidveřový hatchback segmentu B Kia Rio a model segmentu A Kia Picanto.
 
"Skutečnost, že naše nejdůležitější kompaktní modely získaly čtyři ocenění, je skvělým uznáním pro práci našich mezinárodních designérských týmů. Naše vozy se mezi vítězi objevují již pátým rokem v nepřetržité řadě, což znovu potvrzuje, že jsme s naší důslednou designérskou strategií na správné cestě," komentuje Peter Schreyer, prezident a šéfdesignér společnosti Kia Motors Corporation.
 
Ocenění red dot: pečeť kvality v produktovém designu
 
Designérské centrum Severního Porýní-Vestfálska založilo anketu red dot v roce 1955 a nyní je to jedna z nejprestižnějších designérských soutěží na světě. Mezinárodně uznávaná pečeť kvality je udělována v kategoriích "produktový design", "komunikační design" a "designérské koncepty a prototypy". Letos předložilo 1865 výrobců z 54 zemí celkem 4662 produktů. Porota, složená z 37 členů, posuzovala produkty na základě devíti kritérií včetně úrovně inovace, srozumitelnosti funkce, formální kvality a trvalé udržitelnosti. Ceny budou předány 1. července 2013 v hudebním divadle Aalto v Essenu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…