Český rozhlas: Lenka Kohoutová hostem v pořadu Kontakt Dvojky

26.03.2013 11:48

Ve středu 27. března bude od 20.05 hodin hostem pořadu Kontakt Dvojky Lenka Kohoutová, poslankyně za Občanskou demokratickou stranu a členka volebního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Český rozhlas: Lenka Kohoutová hostem v pořadu Kontakt Dvojky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Kam směřuje Občanská demokratická strana a jaká bude její budoucnost v rámci politického spektra České republiky? Jak vidí problematiku sKaret? Dojde situace až tak daleko, že jejich zrušení budou jednotně žádat všichni koaliční poslanci?  Na to se zeptá moderátor pořadu Jaromír Ostrý.

Lenka Kohoutová bude odpovídat i na dotazy posluchačů. Ti mohou volat do studia živě na telefonní čísla 221 552 424 nebo 221 552 525, své dotazy mohou již nyní směřovat do Českého rozhlasu Dvojky také elektronicky, a to prostřednictvím emailové adresy kontakt@rozhlas.cz.

Český rozhlas Dvojka vysílá živý diskusní pořad Kontakt Dvojky každý všední den od 20.05 hodin vždy na aktuální témata z oblasti zdravotnické, právní, vědecké, politické, ale
i sociální.

Záznam pořadu je k dispozici v iRadiu (audio archivu) vždy následující den po odvysílání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…