Klientům ČSOB se otevírají nové možnosti použití debetních karet MasterCard

02.04.2013 11:39 | Zprávy

Skupina ČSOB rozšiřuje možnosti využití vybraných debetních karet MasterCard, které jsou stejně jako karty Ery a Poštovní spořitelny nově akceptovány v síti České pošty. Akceptace se týká hotovostních i bezhotovostních operací prováděných v korunách.

Klientům ČSOB se otevírají nové možnosti použití debetních karet MasterCard
Foto: Archiv
Popisek: ČSOB - logo

 

„Klienti Ery a Poštovní spořitelny již několik let mohou své účty obsluhovat na více než 3 200 poštách v celé České republice a mohou tak se svými penězi pracovat i v menších městech nebo na vesnicích, a to mnohdy včetně víkendu. Klientům ČSOB se nyní tato možnost také otevírá, mohou například prostřednictvím vybraných karet MasterCard vkládat hotovost na účet nebo ji naopak vybírat,“ říká Vlasta Dolanská, výkonná ředitelka Poštovní spořitelny.

S novou platební kartou ČSOB budou moci klienti v sítí Českých pošt provádět následující hotovostní i bezhotovostní operace v české měně.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Problémy

Já s vámi úplně souhlasím v tom, že byste jako politici měli řešit opravdové problémy lidí, ale bohužel byli jste snad jiní, když jste byli v opozici? Jak dlouho se třeba debatovalo o pro mě nesmyslné korespondenční volbě. A k těm opravdovým problémům. Jaké jsou pro vás hlavní 3, které hodláte do ko...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Geologické průzkumy pro Krušnohorský tunel nahlédnou až půl kilometru pod zem

7:14 Správa železnic: Geologické průzkumy pro Krušnohorský tunel nahlédnou až půl kilometru pod zem

Správa železnic pokračuje v geologických průzkumech, které zásadně pomůžou při přípravě Krušnohorské…