ČD: Vyzkoušejte si railjet cestou z Břeclavi do Prahy

04.04.2013 9:08

Předběhněte čas a vyzkoušejte si cestu raljetem z Břeclavi do Prahy nebo opačným směrem. U příležitosti prezentační jízdy soupravy ÖBB railjet do České republiky si mohou cestující vyzkoušet novou kvalitu cestování na budoucí plánované trase těchto vlaků mezi Vídní a Prahou už letos v dubnu.

ČD: Vyzkoušejte si railjet cestou z Břeclavi do Prahy
Foto: red
Popisek: ČD - logo

 

ÖBB a ČD nabídnou na území ČR část kapacity 2. třídy mimořádného vlaku Vídeň – Praha dne 17. dubna a Praha – Vídeň dne 18. dubna také veřejnosti. Spoje zastaví pro nástup a výstup cestujících ve stanicích Břeclav, Brno hl. n., Česká Třebová, Pardubice hl.n. a Praha hl.n. Mimořádné vlaky budou povinně místenkové a přeprava bude možná jen s platnou rezervací pro příslušný spoj. Ceny rezervací a jízdného pro tyto mimořádné vlaky budou dle běžného vnitrostátního tarifu včetně všech obvyklých slev. Cesta railjetem z Brna do Prahy tak bude stát při použití včasné jízdenky již od 215 Kč. Prodej rezervací a jízdenek je od dnešního dne možný na pokladních přepážkách Českých drah v železničních stanicích a na eShopu ČD.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…