Copy General otevírá největší tiskové centrum v Praze

04.04.2013 14:20

Společnost Copy General otevírá v týdnu od 2. do 6. dubna v Londýnské 57 na Praze 2 největší obchod v metropoli s nabídkou reprografických, tiskových a grafických služeb.

Copy General otevírá největší tiskové centrum v Praze
Foto: red
Popisek: Copy General

 

Nová pobočka s plochou 300 m2 je čtvrtou v hlavním městě a celkově šestou v celé České republice otevřenou veřejnosti. Ve středu 3. dubna provoz nového obchodu oficiálně zahájilo vedení společnosti spolu s autory architektonického řešení obchodu a odborným seminářem o perspektivách digitálního tisku.
 
„Naše pobočka v Londýnské nabízí vedle klasického tisku dokumentů rovněž reklamní grafiku, fotorealistický tisk a grafické služby, a to sedm dní v týdnu. Zákazníkům vytvoříme na počkání třeba fotoplakáty, roll-upy a vedle našich tradičních služeb je v samoobslužné zóně čeká dvojnásobný počet počítačů včetně grafických programů,“ říká ředitel Copy General Roman Petr.
 
V rámci otevíracího týdne od 2. do 6. dubna připravila společnost Copy General bohatý program zahrnující prezentaci 3D tisku, tvorbu originálních portrétů od profesionálního fotografa Oldřicha Teringera, vizážistické odpoledne anebo zákaznickou soutěž s hodnotnými cenami a slevami na služby Copy General. Ozdobou obchodu navrženého architekty ze studia Hrad, která podtrhuje celkové designové řešení a relaxační účinek, je živá rostlinná stěna o rozměrech 3,5 krát 3 metry. 
 
Více o programu a soutěži na webu www.copygeneral.cz.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…