Canon přináší chytré funkce řady imageRUNNER ADVANCE do světa desktopů

08.04.2013 11:39

Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, rozšiřuje svou úspěšnou řadu imageRUNNER ADVANCE o dvojici kompaktních černobílých multifunkčních zařízení.

Canon přináší chytré funkce řady imageRUNNER ADVANCE do světa desktopů
Foto: Canon
Popisek: Canon

 

Přináší tak výstupní a kopírovací funkce příští generace do světa desktopů. Díky novým zařízením je řada Canon imageRUNNER ADVANCE jednotnou a všestrannou platformou, která pokrývá veškeré nároky na zpracování dokumentů ve všech typech kancelářských prostředí.

Chytré funkce

Nová zařízení imageRUNNER ADVANCE 400i a 500i A4 nabízejí oceňované[i] výstupní a kopírovací funkce v kompaktním designu a jsou nástrojem, který uživatelům umožňuje aplikovat chytřejší způsoby práce. Nové modely lze použít jak samostatně nebo jako součást parku multifunkčních strojů. Disponují jedinečnými funkcemi pro personalizaci, efektivní zpracování dokumentů, jednoduchou správu a ovládání zařízení a nabízí vylepšené zabezpečení.

„Naši zákazníci stále častěji hledají kompaktní řešení digitálního zpracování obrazu, která by jim pomohla efektivněji fungovat a zároveň nabídla zabezpečení, správu a snížení nákladů. Podle zprávy Office Insights Report[ii] jsou cena a hodnota zařízení vůbec nejdůležitějšími faktory při rozhodování o nákupu multifunkčních zařízení pro celou třetinu (34 %) respondentů. Dalšími kritérii jsou spolehlivost (20 %) a výstupní kvalita (18 %). Naše nová zařízení nabízejí vše a ještě mnohem více, neboť poskytují výhody platformy imageRUNNER ADVANCE v kompaktním designu,“ říká Matthew Wrighton, marketingový manažer pro Evropu ze společnosti Canon Europe.

Efektivita zpracování dokumentů

Díky aplikačním platformám imageRUNNER ADVANCE MEAP a MEAP Web podporují nová multifunkční zařízení software společnosti Canon, který zajišťuje účinnou správu celého procesu digitálního zpracování dokumentů. Platforma imageRUNNER ADVANCE nabízí řadu řešení vhodných pro společnosti všech velikostí, od jednoduché standardní personalizace a pohodlné autentizace po dynamické zpracování dokumentů, automatizaci workflow a zvýšení produktivity.

Nové modely imageRUNNER ADVANCE 400i a 500i zvyšují také mobilitu a flexibilitu uživatelů. Umožňují tisknout prostřednictvím služby Google Cloud Print nebo skenovat a tisknout dokumenty ze zařízení iPad, iPhone či mobilních přístrojů s operačním systémem Android. Pro větší organizace či náročnější produkční prostředí nabízí platforma uniFLOW konfigurovatelné skenovací workflow, které využívá špičkové OCR a kompresní technologie pro optimalizaci pracovního procesu dle potřeb jednotlivých zákazníků. uniFLOW je zároveň bezpečnou platformou umožňující tisk dokumentů z libovolného přístroje na jakémkoli multifunkčním zařízení v síti.

Velká a snadno použitelná výklopná barevná dotyková obrazovka s úhlopříčkou 17,8 cm byla navržena s důrazem na uživatele a umožňuje jednoduché ovládání. Zařízení imageRUNNER ADVANCE 400i a 500i nabízejí zásobník o kapacitě 2 300 listů a vysokou rychlost tisku až 40, respektive 50 stránek za minutu.

Vylepšená správa nákladů a zabezpečení

Nové modely disponují také škálovatelnými bezpečnostními funkcemi, které pomohou rozptýlit obavy každé organizace – od standardních funkcí jako je chytré ověřování uživatelů, až po sofistikovaná řešení typu ochrany firemních dat DLP (Data Loss Prevention). Unikátní funkce Canon Universal Login Manager (ULM) dokáže zajistit přístupová práva a personalizaci funkčnosti i v menších společnostech bez nutné instalace serveru. ULM nabízí komplexní přehled využití zařízení a nákladů a umožňuje nastavit omezení na uživatelské úrovni, která zaručí bezpečnost a kontrolu nad výdaji. Platforma Canon uniFLOW umožňuje v náročnějším produkčním prostředí přistupovat k centralizované a úplné správě veškerých zařízení, je vybavena pokročilými funkcemi, jako jdou DLP nebo nastavení pravidel routingu.

Efektivní správa zařízení

Stejně jako ostatní produkty řady imageRUNNER ADVANCE, i nové kompaktní modely lze centrálně spravovat, sledovat a konfigurovat. Cílem je zjednodušení správy parku multifunkčních zařízení a maximalizace doby provozuschopnosti. Vzdálené servisní funkce pro správu tonerů a objednávky umožňují odstranit nadbytečnou agendu pro back-office zákazníků. Vzdálené aktualizace a diagnostika maximalizují provozuschopnost zařízení a zvyšují produktivitu. Nativní podpora oborových standardů typu Adobe PostScript rovněž zajišťuje bezproblémovou integraci do existujících IT prostředí.

Minimální dopad na životní prostředí

Spotřeba nových zařízení,stejně jako u oceněné řady formátu A3 imageRUNNER ADVANCE, je ve spánkovém módu nižší než 1 watt. Obě získala certifikát Energy Star a jejich obvyklá spotřeba elektřiny (TEC – Typical Electricity Consumption) patří v porovnání s konkurencí k nejnižším.

„Nová zařízení imageRUNNER-ADVANCE 400i a 500i společnosti Canon dokáží uspokojit rostoucí tržní poptávku po vysoce kvalitních řešeních digitálního zpracování dokumentů ve formátu A4 a rozšiřují naše oceňované produktové portfolio. Oba nové modely posilují schopnost společnosti Canon nabídnout kompletní a na míru šité řešení pro zpracování dokumentů organizacím všech velikostí a jsou součástí vůbec nejširší nabídky kancelářských produktů pro digitální zpracování obrazu na trhu,“ dodává Matthew Wrighton.

Multifunkční zařízení imageRUNNER ADVANCE 400i a 500i budou v prodeji od 1. května 2013.



[i] Canon Universal Login Manager letos obdržel ocenění laboratoří BLI za inovace „Outstanding Achievement“. Laboratoře BLI letos ocenily Canon také v kategoriích „Document Imaging Solutions Line of the Year“ a „Energy Efficiency Line of the Year“ za převratně řešení v oblasti digitálního zpracování dokumentů respektive převratně nízkou spotřebu energie. Zdroj: www.buyerslab.com

[ii] Zpráva Office Insights Report je výsledkem nezávislé studie zadané společností Canon a zabývající se kancelářskými trendy napříč 18 evropskými státy. Studie vycházela z on-line průzkumu, v němž bylo dotazováno celkem 1 671 zaměstnanců (včetně 300 zaměstnanců s rozhodovacími pravomocemi) z řady oborů a z dalších 60 podrobných telefonických interview s výběrovým vzorkem koncových uživatelů z 12 zemí.  www.canon-europe.com/officeinsights

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…