Český rozhlas: Vratislav Mynář hostem pořadu Kontakt Dvojky

09.04.2013 15:09

Ve středu 10. dubna bude od 20.05 hodin hostem pořadu Kontakt Dvojky Vratislav Mynář, kancléř prezidenta České republiky, zastupitel Zlínského kraje a městyse Osvětimany a bývalý předseda Strany práv občanů Zemanovci (SPOZ).

Český rozhlas: Vratislav Mynář hostem pořadu Kontakt Dvojky
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

Jak se dívá zpětně na prezidentské volby? V čem vidí svou roli na Pražském hradě a co od ní očekává? A čeho se naopak obává? Na to se svého hosta zeptá moderátor pořadu Jaromír Ostrý.

Vratislav Mynář bude odpovídat i na dotazy posluchačů. Ti mohou volat do studia živě na telefonní čísla 221 552 424 nebo 221 552 525, své dotazy mohou již nyní směřovat do Českého rozhlasu Dvojky také elektronicky, a to prostřednictvím emailové adresy kontakt@rozhlas.cz.

Český rozhlas Dvojka vysílá živý diskusní pořad Kontakt Dvojky každý všední den od 20.05 hodin vždy na aktuální témata z oblasti zdravotnické, právní, vědecké, politické, ale
i sociální.

Záznam pořadu je k dispozici v iRadiu (audio archivu) vždy následující den po odvysílání.

reklama

autor: Český rozhlas

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…