Vyhněte se trápení: Carun uvádí na trh konopný intimní gel

10.04.2013 11:25

Gel Carun obsahuje výtažek z rostlin s léčivými cannabinoidy společně s příměsí oleje z listů kajeputu střídavolistého; Účinně zamezí přemnožení mikroorganismů způsobujících mykózu

Vyhněte se trápení: Carun uvádí na trh konopný intimní gel
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdravotnický materiál

Příchod jara tradičně probouzí i milostné touhy a chuť na sex. Podle sexuologů za to může prodloužení slunečního svitu, hormonální změny, zvýšení teploty i kulturní obyčeje. Ženy experimentují s minisukněmi, volí světlé barvy a romantické motivy. Oprášit šatník se chystají i muži. Vše se však může změnit v trápení v případě, že přijde klasický „zabiják“ milování. Tím je v případě žen přemnožení mikroorganismů způsobujících mykotická onemocnění v intimních partiích.  Odborníci radí soustředit se na volbu vhodného intimního mýdla. V laboratořích Carun Pharmacy proto vyvinuli velmi jemný intimní mycí gel Carun pro ošetření intimních partií nejen žen, ale i mužů a dětí, obohacený o výtažek z celých rostlin konopí s obsahem léčivých cannabinoidů. Díky přírodnímu složení a účinným látkám má gel značné antibakteriální, protizánětlivé a uklidňující účinky.

Při prevenci onemocnění intimních partií je důležitá vhodná hygiena. Mytí vlažnou vodou mnohdy nestačí. Odborníci proto radí soustředit se na volbu vhodného intimního mýdla. Obyčejné mýdlo je totiž, jak známo, naprosto nevhodné. „Normální mýdlo bývá parfémované a může tedy působit dráždivě, zároveň je zásadité a vysušuje poševní sliznici. Jeho používání vyvolává změnu kyselosti pH v pochvě, přemnožení škodlivých bakterií a vznik infekcí,“ vysvětluje Jiří Stabla z Carun Pharmacy, provozovatel obchodu s konopnými prostředky Konopnyshop.cz. Intimní mýdlo je proto uzpůsobeno tak, aby se přizpůsobilo kyselému pH pochvy, přispělo tak k celkovému obnovení její rovnováhy. Gynekologové doporučují používat tato jemná mýdla či gely zhruba 2-3krát týdně. Po zbytek dní stačí intimní partie umýt teplou vodou.

„V našich laboratořích byl farmaceuty vyvinut velmi jemný intimní mycí gel s přírodním složením, vhodný pro každodenní použití nejcitlivějších partií těla,“ zmiňuje Jiří Stabla z Carun Pharmacy. Díky přírodnímu složení a účinným látkám, které mají výrazné antibakteriální, protizánětlivé a uklidňující účinky, je intimní konopný gel Carun vhodný při menstruaci, těhotenství, mykózách.

Pozor na antibiotika

Zvýšená suchost, svědění, pálení a podráždění se mohou objevit například při používání antibiotik, mýdla a chemických mycích prostředků, které ovlivňují správné pH intimního prostředí, a to může vést k řadě nepříjemných problémů a onemocnění. Je důležité, aby si intimní partie zachovaly svou přirozenou mikroflóru.

Jemná péče je důležitá zejména během menstruace a v těhotenství, kdy je potřeba dbát zvýšeného pozoru při výběru vhodných mycích prostředků, protože jsou intimní partie během tohoto období citlivější a potřebují zvláštní péči.

Gel Carun je obohacený o Tea Tree Oil a rozmarýn. Spojení oleje z listů kajeputu střídavolistého společně s extraktem z Cannabis Sativa má prokazatelné antibakteriální a protizánětlivé účinky. Prostředek ocení v prevenci o své zdraví a při každodenní hygieně také muži.

„Citlivou pokožku dráždí parfémované sprchové či koupelové přípravky. Ideální je nahradit běžná mýdla speciální intimní kosmetikou, která svým složením napomáhá chránit poševní prostředí a udržuje je v rovnováze,“ radí Jiří Stabla, zakladatel kosmetické značky Carun.

Konopný intimní mycí gel Carun:

  • Má zklidňující účinky,
  • dodává pocit čistoty a svěžesti,
  • je vhodný pro tu nejcitlivější pokožku,
  • udržuje přirozené pH intimního prostředí,
  • velmi jemné, přírodní složení,
  • nezpůsobuje podráždění,
  • pro každodenní použití,
  • vhodný i pro děti.

Doporučuje se při:

  • Kvasinkové a bakteriální infekce,
  • záněty, výtoky,
  • hemoroidy,
  • menstruace,
  • těhotenství,
  • při gynekologických vyšetřeních,
  • před/po pohlavním styku,
  • při užívání antibiotik,
  • před a po návštěvě bazénů a saun,
  • při sportování, cestování.

Neobsahuje SLES, sulfáty, syntetické vonné látky, barviva ani konzervanty.

Obsah: 200 ml

Cena: 360,- Kč

Kde jej lze pořídit?

V České republice na produkty Carun narazíte u léčitelů, ve zdravých výživách, v masážních salónech, zdravotnických centrech, lékárnách, na webu www.konopnyshop.cz či v síti konopných prodejen Konopnyshop.cz (České Budějovice, Litoměřice, pražské Obchodní centrum Letňany).

Více informací získáte na webu http://www.konopnyshop.cz nebo na kontaktu:

Pavel Kašpar            

PR manažer             

 

O značce CARUN

Obchodní značka CARUN zaštiťuje široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, prodávaných po celé EU. V současné době se pod značkou Carun vyrábí jediný zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?“. Více informací získáte také na http://www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…