Známe vítězku soutěže Souboj nevěst!

10.04.2013 11:56

Tento víkend se v celostátním klání o NEJ nevěstu soutěže Souboj nevěst 2 Spanilá jízda, které se konalo v Clarion Congress Hotel Prague, utkalo dvanáct finalistek. Vítězkou ale mohla být jen jedna.

Známe vítězku soutěže Souboj nevěst!
Foto: Archiv
Popisek: Děti u moře, ilustrační foto

Divácké SMS hlasy a hodnocení odborné poroty rozhodlo, že na svatební cestu na Mauricius v hodnotě půl milionu korun pojede dvaceti šestiletá asistentka zakázkového krejčovství Claudia Cattaneová se svým budoucím manželem Víťou. Společnými silami tak porazili na 1 300 soutěžících, které se do druhého ročníku přihlásily.

Charizmatická nastávající nevěsta Claudia zdolala ostatní soutěžící ve třech disciplínách. Jako první se zatím ještě slečny vzájemně utkaly v kreativním pletení housek pod vedením šéfkuchaře Radka Šubrta, druhé kolo byla diváky oblíbená volná disciplína, při které Claudia zinscenovala se svým budoucím manželem scénku ideálního manželského soužití a následovala promenáda, nikoliv v plavkách, ale v nádherných svatebních šatech značky Nuance. „Jsem přesvědčená, že jsme si všichni užili skvělý večer a všem soutěžícím moc přeji, aby jejich manželství vydrželo na vždy, a doufám, že do příštího ročníku se přihlásí ještě více budoucích nevěst. S celým průběhem soutěže jsem velmi spokojená, holky byly prostě báječné,“ uvedla ředitelka soutěže Lucie Kopecká.

Předsedkyní odborné poroty se stala patronka tohoto ročníku a Miss České republiky 2002 Kateřina Průšová, Rudolf Skácel z SK Slavie Praha, zpěvák a moderátor Zdeněk Podhůrský, zpěvák Marek Ztracený, Dámský klub Frekvence 1, fotograf Jakub Ludvík a další.

Soutěž Souboj nevěst má i charitativní podtext. Výtěžek ze všech zaslaných SMS byl věnován na charitativní projekt ČÍSLO NA BOHA, jehož patronem je Zdeněk Podhůrský, jež se snaží cíleně podporovat ty, kteří se ocitli ve složité životní situaci a bez pomoci druhých se neobejdou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…