Copy General koupil společnost Aktina Kontakt

15.04.2013 15:55

Copy General Onsite Services (CGOS), sesterská společnost Copy General a významný poskytovatel tiskových a elektronických řešení pro zákaznickou komunikaci, kupuje firmu Aktina Kontakt. Akvizicí s etablovaným specialistou na marketingovou komunikaci posílí zejména své služby pro firmy v oblasti direct mailových řešení. K podpisu smlouvy došlo 26. března.

Copy General koupil společnost Aktina Kontakt
Foto: COPY GENERAL
Popisek: COPY GENERAL

“Akvizicí společnosti Aktina Kontakt chceme posílit svou pozici na stále konsolidovanějším trhu. Věříme, že spojením stávajících obchodních aktivit Aktiny s širokou nabídkou našich vlastních služeb nabídneme zákazníkům nové možnosti v oblasti klientské komunikace i běžných tiskových služeb. Jsme přesvědčeni, že spojením obou subjektů budeme schopni rychle využít potenciálu, který tato společnost vytvářela po dlouhou dobu své existence na českém trhu,” říká jednatel společností CGOS a Copy General Roman Petr.

„Poslední dobou se intenzivně věnujeme problematice marketingové komunikace a hledáme stále nové technologie, které nám umožní nabídnout nové služby a postupy. Zároveň jsme si uvědomili, že potřebujeme posílit v oblasti tradičního direct mailu, který jsme dělali do nedávna spíše okrajově. Nákupem Aktiny jsme se posunuli hodně dopředu,“ doplňuje marketingový ředitel CGOS Martin Hofmeister.

Faktické převzetí firmy je již v procesu a k jeho dokončení dojde do konce května.

CGOS je sesterská společnost Copy General založená v roce 2001. Patří k předním tiskovým poskytovatelům komplexních – tiskových i elektronických – řešení pro zákaznickou komunikaci v České Republice. Svým zákazníkům poskytuje především optimalizované řízení toku dokumentů – jak uvnitř firmy, tak i směrem k zákazníkům a obchodním partnerům. Společně s Copy General zabezpečuje pro více než 2 000 korporátních klientů služby od velkoobjemových tisků dokumentů přes správu papírové i elektronické podatelny až po technické zabezpečení marketingových kampaní včetně personalizace dokumentů a jejich grafického zpracování. Po celé ČR provozuje 7 retailových center, 20 poboček v prostorách zákazníka a 2 produkční střediska.

Společnost Aktina Kontakt působí na českém trhu od roku 1999. Pro své klienty z řad firem poskytuje outsourcing služeb marketingové a zákaznické komunikace, a to zejména ve třech oblastech – transakčního tisku, direct mailingu a tzv. transpromo, tedy spojení transakčních dat a adresného marketingového sdělení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

13:21 Ředitelství vodních cest: Velká plavidla mohou nově bezpečně přečkat povodeň u modernizovaného ochranného stání u Lovosic na Labi

Ředitelství vodních cest ČR uvedlo do plného provozu modernizované ochranné stání pro velká plavidla…