VMware Forum 2013: „Virtually unlimited“

15.04.2013 16:20

Největší konference v oblasti cloud computingu a virtualizace se uskuteční 15. května 2013 v Praze. Přední odborníci v oboru budou diskutovat o inovacích v oblasti cloudu, o virtualizaci i strategiích zahrnujících mobilitu zaměstnanců pro větší pružnost podnikání

VMware Forum 2013: „Virtually unlimited“
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

VMware Forum 2013 se uskuteční již za měsíc v Praze a dalších 27 městech napříč regionem EMEA (Evropa, Střední Východ a Afrika), očekáváno je přes 16 000 účastníků. Téma pro rok 2013 zní „Virtually Unlimited“ aneb jak mohou IT profesionálové pokročit na své cestě ke cloudu za pomoci softwarově definovaných datových center. Ať už se zajímáte o cloud, virtualizaci nebo mobilitu, VMware Forum 2013 nabízí jedinečnou příležitost proniknout do tajů efektivní cloudové strategie. Od zástupců společnosti VMware a jejích partnerů se návštěvníci dozvědí, jak si lze osvojit cloudové inovace a vybudovat cloudovou infrastrukturu, která zjednodušuje provoz IT, zvyšuje bezpečnost a zrychluje vytváření, nasazení i provoz aplikací v rámci celé firmy.

Konferenci zahájí Rob Jenkins, ředitel pro poradenské služby VMware v regionu EMEA, s úvodní přednáškou na téma: „Přechod IT organizace na softwarově definované datové centrum a pracovní prostor s podporou více zařízení“. Vedle představitelů VMware se představí i zástupci dalších organizací.

„V našem oboru se schyluje k velké bouři, která ovlivní každého zákazníka bez ohledu na velikost a pole působnosti. Posun k softwarově definovaným datovým centrům, technologické pokroky v oblasti výpočetních řešení pro koncové uživatele a cloud computing zaměřený na zákazníky, to vše jsou změny, které se výrazně projeví na fungování a konkurenceschopnosti firem,“ řekl Michal Stachník, Country Manager VMware pro Českou republiku a Slovensko.

„VMware Forum dává zákazníkům jedinečnou možnost setkat se se zástupci společnosti VMware i ostatními firmami v odvětví a lépe porozumět tomu, jak lze chytře využít cloudové a virtualizační technologie. Naším cílem je poskytnout návštěvníkům reálné příklady z praxe a přiblížit, jakým způsobem využívají zákazníci technologie VMware a jaké konkrétní podnikatelské výhody jim tyto technologie přináší.“

VMware Forum je jednodenní událostí cílenou na IT profesionály, kteří chtějí zjednodušit a transformovat své IT prostředí, i na jakékoliv další zájemce, kteří chtějí dosáhnout lepších výsledků a inovovat svou IT infrastrukturu, datová centra, desktopy, plynulost podnikání a cloudovou strategii. Během jediného dne získají návštěvníci veškeré potřebné informace o budoucnosti cloudu v rámci tří hlavních tematických bloků – cloud computing, virtualizace a mobilita. Pestrý program nabídne nový pohled, nápady a návody na úspěšné nasazení virtualizace a cloud computingu jak nováčkům, tak firmám, které tyto technologie již úspěšně využívají. Konference VMware Forum 2013 probíhají v rámci celého regionu EMEA, podrobný seznam naleznete zde.

VMware Forum, globální událost pro zákazníky VMware a zúčastněné strany se v České republice koná již počtvrté. Detailní informace, program a registrační formulář naleznete na http://www.vmwareforum2013.com/prague. Účast na konferenci VMware Forum je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…