ČD: Vlakem mezi Prahou a Brnem o 60 korun levněji

16.04.2013 15:50

České dráhy odstartují ve středu v poledne marketingovou akci na podporu cestování vlaky mezi Brnem a Prahou. Promotéři národní dopravce budou ve stanu u pražské stanice metra Florenc a v Brně u hlavního vlakového nádraží rozdávat lidem poukázky na šedesátikorunovou slevu na jízdné mezi hlavním městem a jihomoravskou metropolí.

ČD: Vlakem mezi Prahou a Brnem o 60 korun levněji
Foto: red
Popisek: ČD - logo

 

Každý zákazník, který při nákupu libovolné jízdenky na cestu Praha – Brno nebo zpět předloží voucher, dostane jízdenku o 60 korun levněji. Voucher mohou zákazníci uplatnit v kterékoliv pokladně ČD do 30. června 2013. Cílem kampaně je motivovat motoristy a cestující autobusů k jízdě pravidelnými vlaky ČD včetně D1 Expressů, které jsou pohodlnou alternativou v době opravy dálnice D1. 
 
„D1 Expressy jsme zavedli již loni, aby si na ně cestující zvykli. Jejich obsazenost postupně roste a dnes dosahuje v průměru 40 %, ve špičkách 50 až 60 %,“vysvětluje Jiří Ješeta, ředitel odboru dálkové a mezinárodní dopravy ČD a dodává: „Relace Praha – Brno je pro nás velice důležitá. Meziročně jsme na ní zaznamenali nárůst počtu zákazníků v řádu desítek procent. Právě proto se snažíme postupně zlepšovat služby. Například na mezinárodní vlaky do Vídně nasazujeme kompletně modernizované jídelní vozy, v D1 Expressech je možné bezplatné připojení k internetu a už příští rok budou mezi Prahou a Brnem jezdit ve dvouhodinovém taktu špičkové jednotky Railjet.“
 
Akce, při kterých budou promotérky ČD rozdávat propagační letáky, jízdní řády vlaků vyšší kvality mezi Brnem a Prahou a šedesátikorunové slevové vouchery, budou probíhat 17.-19.4., 21.-26.4., 28.-30.4., 2.5.-3.5. vždy mezi 12. a 18. hodinou.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: České dráhy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…