AutoCont ovládl předávání cen Microsoft Awards 2013

17.04.2013 13:58

Společnost AutoCont CZ a.s. získala v rámci soutěže Microsoft Awards hned 4 ceny. Jako jediná mezi všemi Microsoft partnery má tedy ocenění ve více kategoriích.

AutoCont ovládl předávání cen Microsoft Awards 2013
Foto: AutoCont
Popisek: AutoCont

AutoCont získal ocenění v těchto kategoriích:

Microsoft Dynamics ERP: „Systém Microsoft Dynamics AX pomohl společnosti Cream Real Estate s pohledávkami, investice se firmě navrátila za šest měsíců“ – ocenění Microsoft Awards 2013 Winner

„Velmi si vážím ocenění právě u tohoto projektu. Přesto, že jsme jej přebírali v složité technické a personální situaci od jiného dodavatele, se nám podařilo díky zkušenostem a schopnostem realizačního teamu dodat celé řešení v požadovaném termínu a požadované kvalitě. Největší ocenění naší práce však vnímám v tom, že sám zákazník deklaroval kompletní návratnost investic do projektu na 6 měsíců“, říká Pavel Šindelář, ředitel divize Podnikové aplikace a služby AutoCont CZ a.s.

Komunikace a telefonie: „Lync přinesl AT Computers náhradu ústředny, Call centrum i efektivnější spolupráci“ – ocenění Microsoft Awards 2013 Winner

„Nasazení technologie MS Lync v rámci infrastruktury společnosti AT Computers, a.s. umožnilo plně využít možností interaktivní komunikace mezi uživateli na jednotlivých pobočkách společnosti. Řešení bylo integrováno se stávající telefonní infrastrukturou firmy a umožnilo postupně vyřadit z provozu zastaralou telefonní ústřednu. Jen z pohledu úspory na telefonních poplatcích se investice do projektu vrátí za dva a půl roku“, uvádí Daniel Dvořák, manažer odborného centra Serverový software a služby AutoCont CZ a.s.

Virtualizace nebo privátní cloud na platformě Microsoft: „Homogenní infrastrukturní prostředí v interním IT společnosti AutoCont s využitím technologií Microsoft“ – ocenění Microsoft Awards 2013 Winner

„Cílem projektu bylo zefektivnit IT infrastrukturu společnosti AutoCont, aby byla schopna pružně reagovat na nové požadavky a uspokojovat i ty nejvyšší nároky na poskytování firemních IT služeb dynamicky se vyvíjející společnosti v ČR i SR. S využitím nových technologií Microsoft a HP se podařilo vytvořit moderní IT prostředí, zvýšit kvalitu interních IT služeb a především zjednodušit a snížit náklady na správu IT“, představuje oceněný projekt Robert Vepřek, manažer Microsoft Business Unit v rámci AutoCont CZ a SK.

Podniková spolupráce a projektové řízení: „Zavedení podpory řízení projektového portfolia ve společnostech skupiny RWE - RWE IS, RWE Česká republika a VSE“ – ocenění Microsoft Awards 2013 Finalist

„Kromě technické vyspělosti a propracovanosti řešení je třeba ocenit i aktivní a konstruktivní přístup členů týmu na obou stranách. Systém bylo nutné spustit v krátkém čase, aby jej společnosti využily pro podporu plánování portfolia projektů na další rok. Přínosem se proto stalo existující řešení AutoContu pro nejlepší praxi při řízení projektů“, zmiňuje Vlastimil Poláček, manažer týmu Enterprise Projekt Management, divize ESA AutoCont CZ a.s.

„Do spolupráce se společností Microsoft a budování kompetencí kolem Microsoft technologií v České a Slovenské republice v posledních letech silně investujeme. Těší nás proto každé podobné ocenění projektů za uplynulý rok, které zákazníkům na obou trzích dokazuje kvalitu našich reálných schopností a zkušeností“, doplňuje k získaným oceněním Miloslav Záleský, ředitel pro prodejní podporu a partnerskou politiku skupiny AutoCont v CZ a SK.

AutoCont CZ a.s.

AutoCont CZ je českou soukromou společností, která v oblasti dodávek zboží, služeb a řešení na poli informačních a komunikačních technologií úspěšně působí od roku 1990.

K rychlému rozvoji v prvních deseti letech přispěla výroba vlastní značky osobních počítačů a systematické budování rozsáhlé obchodní a servisní sítě. V druhém desetiletí své existence se AutoCont CZ zaměřil na poskytování komplexních IT řešení a služeb pro firemní klientelu a státní správu, čímž se postupně propracoval mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti rozsáhlých a složitých ICT projektů.

Systematické a dlouhodobé budování odborných schopností, pečlivé sledování potřeb zákazníků a v neposlední řadě i promyšlená vnitřní organizace firmy – to vše přispělo k tomu, že je AutoCont CZ v současné době největším a nejvýznamnější českým dodavatelem informačních a komunikačních technologií.

AutoCont CZ je součástí AutoCont Holdingu, do kterého dále patří například slovenská ICT společnost AutoCont SK nebo největší dodavatel CAD řešení Autodesk v České republice firma CAD Studio.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…