Raiffeisenbank: Rychlá půjčka vrací za řádné splácení až 50 tisíc korun

19.04.2013 16:51

Raiffeisenbank zvýhodňuje oblíbený spotřebitelský úvěr Rychlá půjčka. Pří řádném splácení klienti mohou od banky zpět získat až 50 tisíc korun.

Raiffeisenbank: Rychlá půjčka vrací za řádné splácení až 50 tisíc korun
Foto: Raiffeisenbank
Popisek: Raiffeisenbank

 

Raiffeisenbank nově dále zvýhodňuje svůj spotřebitelský neúčelový úvěr Rychlá půjčka tím, že odmění klienty, kteří po celou dobu úvěru řádně splácí. „Klienty odměníme za řádné splácení, a to podle délky trvání úvěru a jeho výše. Čím delší a vyšší půjčku si klient sjedná, tím vyšší částka se mu na konci vrátí. Zpět je možné získat až 50 tisíc korun, a to pro úvěry ve výši alespoň 250 tisíc korun s délkou splatnosti minimálně 5 let,“ vysvětlila produktová manažerka Raiffeisenbank Zuzana Hyblerová. Nabídka platí od 22. dubna do konce června. 
 
Raiffeisenbank nabízí svou Rychlou půjčku s úrokovou sazbou od 8,9 %, neúčtuje žádné poplatky za poskytnutí ani vedení úvěru. Součástí úvěru je zdarma i základní pojištění proti neschopnosti splácet. Úvěr lze získat od 20 tisíc do 500 tisíc korun.
 
„Nejsnazší cestou, jak si řádné splácení zajistit, je zasílání pravidelného příjmu na eKonto a nastavení inkasa,“ dodala Zuzana Hyblerová. V rámci eKonta Komplet klient v jednom transparentním poplatku získává mj. neomezený počet domácích plateb, neomezený počet výběrů z bankomatů po celém světě zdarma, kontokorent, spořicí účet či kreditní kartu, která vrací určité procento z každého nákupu.
 
Tomáš Kofroň
Raiffeisenbank a.s.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…