Již 400 000 zákazníků šetří čas i peníze s ČEZ ON-LINE

28.04.2013 16:15

Více než 400 000 zákazníků Skupiny ČEZ používá internetovou aplikaci ČEZ ON LINE. Jubilejní uživatel se zaregistroval v polovině letošního dubna. Aplikace šetří čas díky možnosti obsluhovat účet k elektřině a plynu jednoduše přes počítač.

Již 400 000 zákazníků šetří čas i peníze s ČEZ ON-LINE
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

 

Zákazníci využívají čím dál častěji elektronickou obsluhu bankovního účtu a není tomu jinak ani u elektřiny a plynu. ČEZ jako jeden z prvních na trhu nabídl internetovou aplikaci pro obsluhu spotřeby energií a neustále ji vylepšuje podle potřeb zákazníků. „ČEZ ON-LINE nabízí kromě správy zákaznického účtu i možnost oboustranné komunikace. Aplikace umožňuje oslovit s konkrétním sdělením přesně určený okruh zákazníků s určitou komoditou, spotřebou a podle dalších kritérií,“ říká k výhodám aplikace Tomáš Pešek, který má ČEZ ON-LINE na starosti. Aplikace je tak vhodným prostředkem pro cílenou komunikaci se zákazníky.
 
Funkčnost a jednoduchost oceňují především zákazníci. „Všechno si díky ČEZ ON-LINE zařídím jednoduše sama, kdy potřebuji a z pohodlí domova,“ poznamenala Eva Binarová z Opavy, která se stala 400 tisící uživatelkou aplikace ČEZ ON-LINE a získala od Skupiny ČEZ iPad.
 
„Přes ČEZ ON-LINE lze měnit i produktovou řadu, objednat plyn nebo sjednat dodatečné služby,“ popisuje další výhody Tomáš Pešek. Zákazník tak veškeré své požadavky vyřídí kdykoliv, kdy právě potřebuje, a ještě může využívat výhodnější tarify.
 
Přihlásit se do aplikace  lze na www.cez.cz/cezonline. Zákazník v ní získá informace nejen o své spotřebě energií, fakturách a zálohách, ale může také měnit kontaktní údaje, způsob placení nebo výši záloh. Pomocí aplikace nahlásí samoodečet nebo zjistí časy spínání vysokého a nízkého tarifu.
 
Jan Pavlů, tiskový mluvčí ČEZ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …