Š. Mikolášek je novým místopředsedou představenstva IS ČS

25.04.2013 17:02

Štěpán Mikolášek (36) je od dubna 2013 novým náměstkem generálního ředitele a místopředsedou představenstva Investiční společnosti České spořitelny (ISČS).

Š. Mikolášek je novým místopředsedou představenstva IS ČS
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

 

Ve své nové pozici odpovídá za investiční proces a spolupráci s Českou spořitelnou, která je správcem řízených portfolií privátních a institucionálních zákazníků. Štěpán Mikolášek ve funkci nahradí Martina Řezáče, který je od dubna generálním ředitelem a předsedou představenstva ISČS. 
 
Po absolvování Vysoké školy ekonomické v Praze nastoupil Štěpán Mikolášek do ISČS na pozici portfolio manažera. Následně působil jako vedoucí úseku správy dluhopisových fondů a v posledních osmi letech jako zástupce generálního ředitele a vedoucí správy otevřených podílových fondů. Na kapitálovém trhu tak působí již více než 13 let. Od roku 2004 je aktivním držitelem certifikátu CFA.
 
Investiční společnost České spořitelny si dlouhodobě udržuje vedoucí pozici na tuzemském trhu s otevřenými podílovými fondy, aktuálně spravuje majetek v hodnotě více jak 150 mld. Kč v 31 otevřených podílových fondech. ISČS je součástí holdingu Erste Asset Management a vedle svých podílových fondů spravuje také prostředky institucionálních klientů České spořitelny. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…