Česká spořitelna bude i nadále generálním partnerem Kola pro život

25.04.2013 21:21

Česká spořitelna je i v letošním roce generálním partnerem seriálu závodů na horských kolech Kolo pro život i elitního závodního týmu Česká spořitelna – Specialized MTB Team.

Česká spořitelna bude i nadále generálním partnerem Kola pro život
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

 

Česká spořitelna a horská kola patří k sobě už dvacet let. V roce 1994 se banka stala generálním partnerem týmu ČS MTB TEAM. Projekt Kolo pro život na sebe nenechal dlouho čekat a od roku 2000 se stává nejznámější volnočasovou cyklistickou akcí v České republice. Klienti České spořitelny mohou letos na závodech získat slevu na startovném ve výši 30 % při včasné on-line registraci na www.kolopro.cz. Slevu získá v každém závodě prvních 150 klientů, kteří k úhradě startovného využijí službu internetového bankovnictví České spořitelny PLATBA 24. 
 
„Od letoška mohou účastníci seriálu Kolo pro život nově využít Modrou zónu České spořitelny s kapacitou až 300 míst k sezení, s kavárnou s výběrovou italskou kávou a Relax zónou pro všechny účastníky závodů. Velké obrazovky umístěné v této sekci pak poskytnou řadu užitečných informací nejen ze závodu,“ říká Tomáš Kolář, ředitel odboru korporátní marketing a sponzoring České spořitelny a dodává, že zajímavým bonusem pro klienty České spořitelny bude i možnost získat kávu zdarma na každém závodě. 
 
Ani letos nebude chybět ve stanech České spořitelny doprovodný program pro celou rodinu. Rodiče s dětmi se mohou znovu utkat v mnoha zajímavých dovednostních soutěžích a na každém závodě získat hodnotné ceny jako např. voucher na kemp s Pepou Dresslerem, či Nintendo 3DS. Na vybraných závodech se navíc ve stanu se spořitelními barvami objeví i populární bikerka Tereza Huříková. Na děti klientů České spořitelny pak čeká ledová tříšť a fotografie na památku zdarma.
 
Všechny děti, které navštíví dětský klub Junior Trophy, se mohou opět zapojit do oblíbené soutěže v kreslení, nad kterou má Česká spořitelna dlouhodobě patronát. Nejhezčí obrázky ze závodů budou průběžně hodnoceny na webových stránkách Kolo pro život (www.kolopro.cz) a na Finálovém večeru na konci sezóny budou nejlepší kreslíři oceněni.
 
 Díky České spořitelně se letos na Kole pro život opět ukáže paralympionik Michal Stark, se kterým budou účastníci moci soutěžit o cyklistické dresy a startovné zdarma na závodech Trans Brdy České spořitelny 27. dubna, Praha – Karlštejn Tour České spořitelny 27. července nebo 7. září při Plzeňské padesátce České spořitelny.
 
Mechanické depo České spořitelny je již tradiční součástí startu každého závodu Kola pro život. Nezaměnitelný stánek v barvách České spořitelny je určen všem, kteří hledají poslední záchranu svého stroje před startem. V areálu se opět objeví, spolu s elitním závodním týmem Česká spořitelna – Specialized MTB Team, cyklistický klub zaměstnanců Finanční skupiny České spořitelny ČS Bike Team, čítající v současné době již ke stovce členů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…