Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges získala nejprestižnější evropské ocenění

28.04.2013 14:47

Ve čtvrtek 25. dubna byla v Londýně předána nejvýznamnější evropská ocenění právních firem – Chambers Europe Awards for Excellence. Česká pobočka Weil, Gotshal & Manges si odnesla cenu pro nejlepší mezinárodní advokátní kancelář v České republice.

Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges získala nejprestižnější evropské ocenění
Foto: Weil, Gotshal & Manges
Popisek: Advokátní kancelář Weil, Gotshal & Manges

O držitelích ocenění rozhodují výsledky nezávislého průzkumu prestižní ratingové společnosti trhu právních služeb Chambers & Partners mezi klienty i advokátními kancelářemi samotnými.

„Zisk ceny Chambers je na poli advokacie podobným úspěchem jako zisk Oscara ve světě filmu. Velice si toho vážím, ocenění chápu jako výsledek naší tvrdé práce. Velké poděkování patří našim klientům za to, že dokážou rozpoznat kvalitní právní služby a uvědomují si, že takový servis je přes jejich cenu v konečném důsledku přínosnější než právní služby na první pohled sice levné, ale při bližším posouzení také na výrazně nižší kvalitativní úrovni,“ říká Karel Muzikář, vedoucí partner kanceláře Weil, Gotshal & Manges.

Pražská pobočka Weil, Gotshal & Manges získala Chambers Europe Award for Excellence už v letech 2008 a 2009 a je tak jedinou advokátní kanceláří v České republice, která v soutěži uspěla třikrát.

Pražská pobočka advokátní kanceláře Weil, Gotshal & Manges je s více než 60 právníky jednou z největších mezinárodních právnických firem v České republice. Má výjimečné zkušenosti s těmi nejsložitějšími transakcemi v oblasti obchodního a finančního práva, práva obchodních společností, soutěžního práva a sporné agendy. Zastupuje stát v mnoha velkých sporech či arbitrážích, za posledních pět let svými úspěchy na tomto poli České republice zachránila přes 26 miliard korun.

V prestižní domácí soutěži Právnická firma roku 2012, pořádanou společností EPRAVO.CZ, získala čtyři ocenění: Právnická firma roku 2012 pro mezinárodní kancelář, Právnická firma roku 2012 za nejlepší klientské služby, Fúze a akvizice, Řešení sporů a arbitráží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…