Hudební televize Retro Music Television konečně pokryje většinu Česka

04.05.2013 17:46

Česká hudební televizní stanice Retro Music Television bude od 15. května vysílat prostřednictvím nové DVB-T Regionální sítě 7.

Hudební televize Retro Music Television konečně pokryje většinu Česka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Stanice bude v novém digitálním multiplexu, který v současné době pokrývá více než 70 % území České republiky, dostupná na 4. pozici. Regionální síť 7 se tak stane už třetí pozemní sítí, ve které bude možné zachytit signál Retro Music Television, RMT bude tedy i nadále v nabídce regionálních Multiplexů 4 a 1, které mají dostupnost v Praze, na Plzeňsku a na Příbramsku.

 
Počínaje 2. květnem Regionální síť 7 vysílá smyčku hudebního kanálu s informací o zahájení vysílání Retro Music Television. RMT bude v nabídce nového multiplexu společně s HD verzemi kanálů ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT Sport HD.
 
Stanici lze sledovat také prostřednictvím satelitního a kabelového vysílání, on-line na adrese www.retromusic.cz anebo pomocí mobilní aplikace Retro pro iPhone a iPad.
 
Retro Music Television přináší nepřetržitý proud videoklipů a tematických pořadů s hudbou šedesátých až devadesátých let 20. století. Mezi nejoblíbenější pořady stanice patří Trvalá - nesmrtelné hity všech dob, Tuzex – zboží pouze z dovozu, Slabikář – každý den jiný interpret vyždímaný od A do Zet, Osada – rendlík muziky nejen pro trampy a lufťáky, Sweet 60´s – hity zlatých šedesátých nebo Metalománie – nejtvrdší hodinka na Retru.
 Retro Music Television vysílá nepřetržitě 24 hodin 7 dní v týdnu. Jediná televize, která servíruje týdně 168 hodin nezapomenutelné muziky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: A_Fotoredakce

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…