Tváře televize Nova získaly v anketě TýTý čtyři ocenění

03.05.2013 11:12

Na slavnostním předávání cen divácké popularity TýTý 2012 uspělo hned několik tváří TV Nova. Osobností televizního zpravodajství se stala Lucie Borhyová, ocenění v kategorii Osobnost televizní publicistiky získal Josef Klíma, který se také stal absolutním vítězem letošního ročníku, a cenu za Herce dostal od diváků Ondřej Brzobohatý za roli učitele Adama Kábrta v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Tváře televize Nova získaly v anketě TýTý čtyři ocenění
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

Ve 22. ročníku cen televizní popularity TýTý 2012 získaly tváře TV Nova během včerejšího slavnostního večera celkem čtyři ocenění. V kategorii Osobnost televizního zpravodajství zvítězila moderátorka Televizních novin TV Nova Lucie Borhyová. Zlaté zrcátko jí předal generální ředitel TV Nova Jan Andruško v doprovodu Inny Puhajkové.

„Chtěla bych poděkovat všem divákům, kteří mi poslali hlas a kteří mě podporují. A samozřejmě také děkuji celému týmu zpravodajství,“ řekla ke svému prvenství Lucie Borhyová. „I já bych rád poděkoval našim divákům za prokázanou přízeň a hlasy, které našim tvářím o pořadům poslali. Velmi si vážíme vaší podpory,“ dodal Jan Andruško, generální ředitel skupiny Nova.

Zlaté zrcátko v kategorii Herec si převzal Ondřej Brzobohatý, který vstoupil na obrazovky coby učitel Adam Kábrt v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. „Děkuju za podporu, moc si toho vážím,“ vzkázal divákům oblíbený herec a muzikant. Osobností televizní publicistiky zvolili diváci reportéra pořadu Na vlastní oči Josefa Klímu. „Čekal jsem, že to bude Janek Kroupa. Stejně by to vyšlo nastejno, protože zrcátko vnímám jako ocenění celého našeho pořadu,“ řekl Josef Klíma, který si na konci slavnostního ceremoniálu převzal i cenu v kategorii Absolutní vítěz. „Je to pocta pořadu Na vlastní oči. Jsem rád, že se lidé opět zajímají o veřejné dění,“ dodal Josef Klíma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…