Epson se představí ve vlastní expozici na veletrhu Reklama - Polygraf 2013

06.05.2013 17:21

Produkty Epson byly vždy součástí prestižního veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů v Praze. V rámci letošního jubilejního 20. ročníku se však Epson představí návštěvníkům ve svém vlastním stánku. Veletrh Reklama -Polygraf 2013 se uskuteční v areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany ve dnech 14. - 16. května.

Epson se představí ve vlastní expozici na veletrhu Reklama - Polygraf 2013
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

 

„Veletrh Reklama-Polygraf se stal již tradicí ve svém oboru, je jediným tuzemským veletrhem zaměřeným na reklamu a polygrafii. Navíc letošní ročník je ve znamení změn a inovací a ve stejném duchu se nese i portfolio produktů Epson, které chceme návštěvníkům představit na našem stánku,“ uvedl David Šedina, National Sales Manager společnosti Epson. Účastníci veletrhu se mohou na samostatnou expozici produktů Epson podívat v hale číslo 4 na stánku číslo 428. Zájemcům budou na místě k dispozici zástupci společnosti Epson, kteří jim spolu s autorizovanými partnery dokáží navrhnout komplexní řešení nejen v oblasti velkoformátového tisku.

„Epson dnes již pokrývá téměř všechny oblasti velkoformátového tisku od technického, POS, fotografie, nátisku, signmakingu pro vnitřní i vnější aplikaci, tak i tisk transferem na textil a jiné materiály, a to vše pouze s využitím vlastních technologií a vlastního vývoje,“ dodává Kateřina Sedláčková, Pro Graphic Account Manager ze společnosti Epson. Na veletrhu Epson představí tři produktové řady tiskáren SureColor, z nichž budou k vidění tiskárny SC-F6000, SC-F7000, SC-S70600, SC-T3000 dále pak StylusPro SP-7900 a lab tiskové řešení SureLab SL-D3000.

Návštěvníci budou moci shlédnout ukázky tisku včetně Dye sublimační technologie pro  transfer na textilie. Expozici doplňují technologická videa s použitím projektoru EB-G5950 nasazeném v ukázce projekce v sign a POS aplikaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…