Safetica uspěla v evropských Computer Weekly awards

11.05.2013 18:00

Společnost Safetica Technologies získala ocenění od renomovaného britského časopisu Computer Weekly. Ten minulý pátek vyhlásil vítěze letošního ročníku “European User Awards for Security”, přičemž brněnská softwarová firma dostala za svoji novinku Safetica 5 čestné uznání v kategorii nejlepší technologie. Byla tak jedinou českou společností, která v mezinárodní soutěži uspěla.

Safetica uspěla v evropských Computer Weekly awards
Foto: Safetica
Popisek: Safetica

„Náš nový software byl oceněn za technologické řešení a pojetí problematiky bezpečnosti dat. Vnímáme to nejen jako uznání našeho úsilí, ale především jako potvrzení správnosti našeho přístupu k prevenci selhání lidského faktoru,“ komentuje Jakub Mahdal, CEO společnosti Safetica Technologies. Jury při svém hodnocení novinky Safetica 5 vyzdvihla jedinečnost řešení, které využívá k ochraně dat analýzu chování uživatelů, stejně jako jeho ucelenost a univerzální přístup. „Zařazením mezi vítěze se dostáváme po bok světových společností, a to jako jediná z českých firem. Jsem opravdu nadšený z možnosti ve světě ukázat, že v Čechách vznikají další kvalitní softwarové produkty,“ říká Mahdal.

Britský časopis Computer Weekly je renomovaný titul s celosvětovým dosahem, poskytující zpravodajství, analýzy a odborné komentáře z oblasti IT. Jeho ceny European User Awards for Security si dávají za cíl upozornit na významná inovativní řešení v oblasti informační bezpečnosti a řízení rizik IT. Porota složená z nezávislých odborníků vybírá vítěze v pěti kategoriích: Projekt veřejného sektoru, Nejlepší technologická inovace, Dodavatel roku, Projekt soukromého sektoru a Kloudová inovace.

O společnosti:

 

Safetica Technologies se specializuje na softwarovou ochranu proti selhání lidského faktoru – zlým úmyslům i škodám z nedbalosti. Vlajkovou lodí společnosti je bezpečnostní software Safetica, první software na světě pro komplexní ochranu společností před lidskými chybami. Safetica chrání před následky úniků citlivých informací a ztrátami spojenými s neefektivně vynaloženými personálními náklady.

Mezi partnery Safetica Technologies se řadí distributoři globálních antivirových výrobců a zkušení systémoví integrátoři. Produkty společnosti a jejich podpora jsou dostupné ve více než 50 zemích světa na 5 kontinentech.

Pro více informací navštivte internetovou stránku: www.safetica.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…